Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Prince Of Persia 5 confirmat de Ubisoft








Ubisoft Entartament a confirmat faptul ca viitorul film PRINCE OF PERSIA va beneficia si de-o transpunere sub forma unui joc video,deci vom avea un film bazat pe un joc care se bazeaza pe un film;haios nu ? sau chiar confuz :))

Jocul,Prince Of Persia : The Forgotten Sands este asteptat sa se lanseze in luna martie a anului viitor(2010),deocamdata numai pe console.Jocul se va lansa in paralel cu filmul Prince Of Persia The Sands ,care il are ca actor principal pe Jake Gyllenhaal.

Elemente din seria Sands Of Time(Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones) vor fi prezente impreuna cu noi elemente,dar foarte putine informatii sunt cunoscute pana la aceasta ora.Este foarte ciudat ca pana in prezent,nici un oficial nu s-a deranjat sa faca un comunicat de presa in care sa prezinte niste caracteristici ale jocului...si totusi jocul va fi lansat peste 6 luni doar.

Chiar foarte ciudat...




5 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

ce sa zici ????????????????????

Anonim spunea...

marfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anonim spunea...

Soooooooooooper

Anonim spunea...

super este grozav si lam terminat in 2 zole jur

Anonim spunea...

am si eu o intrebare de une pot lua cd key la prince o percia 5 imi puteti lasa mesaj pe ad:marius_leo2008sau email:marius_leo2008@yahoo.com

Trimiteți un comentariu