Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

The Guild 2 - Renaissance detalii


The Guild 2 - Renaissance

TAGURI :The Guild 2 - Renaissance , The Guild 2 , Renaissance , System requirements , Renaissance system The Guild 2 Renaissance , The Guild 2 - Renaissance torrent , torrent game The Guild strategie , cerinte de sistme The Guild 2 - Renaissance, The Guild 2 - Renaissance cerinte

The Guild 2 - Renaissance este un joc de strategie , produs de 4HEAD Studios si distribuit de JoWood pe platforma PC , incepand cu data de 13-Aug-2010 .

Actiunea jocului The Guild 2 - Renaissance incepe odata cu ultima zi a Evului Mediu , cand  clerul si nobilimea a trecut printr-o inclestarea care a avut loc in aproape toata Europa  , astfel incat bogatia catorva nobili s-a marit , chiar dublat , prin sangele si sudoarea celor care au luptat .

Acum insa , cand secolul al XIV-lea se indreapta spre sfarsit , primele raze ale unei noi epocii incep sa rasara : artisii si comerciantii incep sa adune bogatie si influenta . Tot mai multa lume incepe sa invete sa scrie si sa citeasca astfel , mica nobilime incepe sa isi piarda din privilegii . Acesta este inceputul  "Renasterii" , o epoca de ajustare , de invatare si descoperire , in care oamenii obisnuiti isi castiga valoroasa libertate - o epoca in care arta si comertul incep sa infloreasca .

The Guild 2 – Renaissance ii invita pe jucuatori sa intre in fascinanta lume a schimbarilor sociale amintite mai sus . Vei putea sa tii pasul cu schimbarile impuse de trecerea timpului ? Asta este o intrebare care ar trebui sa intrige pe multi jucatori . Sper ca am reusit sa va creez o imagine despre era pe care vrea sa o reinvie acest joc si sper ca v-am starnit curiozitatea .

Acum sa trecem in revista si trasaturile noi pe care le va impelenta acest add - on .

Add-on -ul va creste considerabil dimensiunea si diversitatea jocului - veti putea trece prin nenumarate challenge - uri ( de multe ori neasteptate) . Noua moduri de cariera( clase de caractere) complet noi vor oferii jucatorului libertatea la care tanjeste in orice joc pentru a si crea cel mai bun GUILD : precum cel de mercenari , criminali , zidari , masoni , hangi , bancheri , morari , fermieri si multe altele . De asemenea noi elemente de gameplay au fost introduse astfel incat va aparea un sistem War and Peace ce va influenţa strategia folosită de jucători.

 The Guild 2 - Renaissance screenshots


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu