Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Alice: Madness Returns


Alice: Madness Returns


Alice: Madness Returns, este un joc de actiune produs de Spicy Horse si distribuit de Electronic Arts , incepand cu data de 14-Jun-2011 pentru PC , PlayStation 3 si Xbox 360 .

Povestea : acum 11 ani un incendiu teribil  a omorat familia lui Alice , lasand-o pe fata cu multiple arsuri si cu niste amintiri teribile . Ulterior , ea a fost trimisa in azilul Rutledge, unde aceasta a incercat din rasputeri sa se lupte cu demonii din mintea ei, datorati alunecarii mintii sale in lumea Wonderland .Acum dupa 10 ani ea a fost eliberata de acele amintiri , insa urmele psihologice inca isi lasa amprenta.

In jocul Alice: Madness Returns, Alice este eliberata din azil si incearca sa ii ceara ajutorul unui doctor psihiatru din Londra. Din cauza ca aceste cosmaruri incep sa se reintoarca si sa ii invadeze chiar si realitatea , aceasta incearca sa inteleaga mai bine fenomenele pe care le traieste, insa nu este instare, iar mutarea la Londra nu face decat sa le amplifice .

Poate ca intoarcerea in Wonderland o va face mai bine . Intotdeauna s-a descurcat mai bine acolo .Calatorind in acea lume , ea cauta ceea ce nu poate gasi in lumea reala :securitate , cunostiinte si aflarea trecutului, dar in absenta ei Wonderland a avut de suferit . Ceva a mers deosebit de rau , iar fortele raului au pus stapanire peste aceasta lume, care pana nu demul era cel mai sigur refugiu al ei.




Alice: Madness Returns cerinte de sistem
Alice: Madness Returns system requirements
Alice: Madness Returns torrent
Alice: Madness Returns download torrent
Alice: Madness Returns serial

Alice: Madness Returns cerinte de sistem , Alice: Madness Returns requirements ,Alice: Madness Returns release date Alice: Madness Returns torrent , Alice: Madness Returns download torrentAlice: Madness Returns  cd key Alice: Madness Returns pc release date Alice: Madness Returns download Alice: Madness Returns product key Alice: Madness Returns serialAlice: Madness Returns online Alice: Madness Returns multiplayer serial Alice: Madness Returns online


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu