Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Alan Wake


Alen Wake  este un joc de actiune/thriller produs de finlandezii de la Remedy Entertainment si distribuit de Microsoft pe PC,Xbox 360 si PlayStation 3.
Actiunea are loc intr-un mic orasel din statul Washington,unde  Alan Wake,un scriitor de succes lucreaza la o carte in care isi descrie cele mai negre cosmaruri.Din pacate ele incep sa devina realitate si sa il terorizeze pe scriitor.
Alan incepe sa sufere de insomni si ca sa se trateze calatoreste la o clinica specializata,unde cunoaste o femeie care seamana foarte mult cu logodnica sa,disparuta de ceva timp.
Visele incep sa reapara  si scriitorul se poate apuca din nou de scris pentru noua carte.Partea proasta este ca Bright Falls,oraselul scriitorului,incepe sa semene tot mai mult cu orasul in care traiesc personajele romanelor sale.
 Viata eroului nostru devine un adevarat cosmar, visele devin realitate, iar marele inamic devine intunericul. Creaturi nocturne, inamicii lui Alan sunt sensibili la lumina, cele mai eficiente arme din joc fiind lanternele, farurile si capcanele cu lumini. 
Remedy Entertainment a promis pentru Alan Wake un oras 3D asemanator cu cel din seria Grand Theft Auto. Condusul automobilelor va fi o parte din joc, explorarea tinuturilor fiind o reala placere datorita peisajelor si a graficii deosebite.

Jocul nu va avea un multiplayer, dezvoltatorii afirmand ca mai bine au un single-player extraordinar decat un joc single & multiplayer mediocru.




http://rapidshare.com/files/232932418/ssss.doc.html


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu