Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Pro Evolution Soccer 2010 (PES 2010) preview


Dupa scurta vacanta luata de editorii GamesDatabase(1-2-3 mai),a sosit timpul ca acestia sa inceapa din nou sa posteze. :))
O sa sparg eu gheata cu anuntul lansarii jocului Pro Evolution Soccer 2010 (PES 2010).
Pro Evolution Soccer 2010 (PES 2010) se va lansa in data de 23 octombrie 2009,dupa spusele producatorului,Konami, si va fi disponibil pe PC,Xbox 360,PlayStation 3,PlayStation 2 si PSP.
Castigand competitia pentru drepturile de autor,asupra competitiei UEFA Champions League aparuta in varianta PES 2009,PES 2010 va contine pe langa aceasta competitie europeana si Europa League (fosta Cupa UEFA).
Pro Evolution Soccer 2010 promite imbunatatiri majore ale gameplay-ului,in ceea ce priveste portarii,fundasii si decizile luate de arbitri.
Ca in orice meci de fotbal,suporterii au un impact major asupra desfasurarii meciului,astfel,Konami sa hotarat sa se orienteze si pe acest aspect,devansand clar FIFA,unde suporterii au un aspect 2D de toata jalea.
Spectatorii vor reactiona in functie de ceea ce se intampla pe teren, fiind facuta diferenta intre meciurile de acasa si meciurile din deplasare. Din punct de vedere al AI, mijlocasii si aparatorii vor lucra impreuna pentru acoperirea spatiilor libere, golurile "usoare" urmand sa fie destul rare.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu