Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Men Of War-review[PC]


Incercati sa va duceti cu mintea,putin in trecut si sunt sigur ca daca sunteti un gamer adevarat o sa va amintiti de jocul Soldiers:Heroes of World War II.A fost un joc grozav.In ciuda faptului ca nu a vandut destule copii pe cat merita,a fost totusi rasplatit cu un sequel - Faces Of War.Desi potenialii cumparatori au ignorat si acest sequel din cauza jocurilor de consola,care castigau teren rapid,producatorul rus 1C nu s-a dat batut si a continuat sa faca jocuri bune.


Acum ei s-au intors la tema WWII,cu scopul de a face experienta "Soldatilor" mai mare ,mai buna si mai de succes.Men Of War se aseamana cu multe titluri Role-Play-Games(ca si Commandos,Diablo si Sudden Strike) unde puteai sa controlezi mici unitati de oameni dintr-o perspectiva "rasturnata" ,miscandu-te pe o harta animata.Men Of War are de asemeanea elemente si din Company Of Heroes-misca mouse-ul deasupra unei bucati din scenariu si iti va aparea o silueta a unui soldat de-al tau care iti va spune cum sa iti transporti trupele in jurul bazei sau in spatele liniei frontului.


In Men Of War ai la dispozitie 3 campanii de ales si jucat(cu Sovieticii,cu Germanii, sau cu Aliatii) atat in modul solo cat si in modul co-op(cea mai buna varianta de jucat acest joc).Majoritatea hartilor se extind in functie de progresul tau devenind mult mai mari si cu mult mai multe obiective de completat.
Va sfatuiesc sa aveti grija de unitatile voastre,foarte rar veti primi intariri,practic cu ce unitati incepi harta,cu acele unitati ramai,daca nu mor pe parcurs soldatii,asadar atentia este recomandata.


Grafica jocului este destul de buna,iar jocul poate rula pe majoritatea sistemelor.
Se observa niste scaderi ale frame-urilor cand harta este foarte aglomerata,dar in rest jocul ruleaza fluent,chiar excelent.Partea audio(sunetul) nu are probleme-pana cand personajele incep sa vorbeasca.
Voice-actingul este dezastruos,chiar rusinos de ascultat.Pentru un joc WWII comunicarea este cheia catre reusita(COD 2 Folosea peste 50000 de dialoguri-toate extrem de bine retusate),nu stiu ce a fost in mintea producatorilor.
Este scandalor,deoarece putine jocuri de strategie ajung la nivelul epic si la emotia pe care ti-o aduc marile batalii din Men Of War.


Daca iti plac Soldatii,iti va place si acest joc.Dar daca nu ai nici o idee despre Men Of War,daca nu sti ce gen este sau cum se joaca,iti recomand un DEMO,inainte de a-ti cumpara jocul.Este putin probabil sa fi dezamagit de el.






                        Bafta la jucat ;)
                                 Editor Games Database




7 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

mortal jocul

Anonim spunea...

tare review-ul

Anonim spunea...

men of war merita toti banii

Anonim spunea...

de unde pot sa il iau

Anonim spunea...

fdgh

Anonim spunea...

ce aprobare

Anonim spunea...

vreau sa stiu de unde il iau

Trimiteți un comentariu