Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Metro 2033



Metro 2033









Metro 2033 este un shooter,produs de 4A Games si distribuit de THQ incepand cu data de 19 Martie 2010 atat pe PC cat si pe Xbox 360.

Povestea:

Intreaga lume se afla in ruine. Omenirea este aproape anihilat.Din cauza nivelurilor mari de radiatii,oarasele au devenit de nelocuit.In afara oraseler,duca cum spun zvonurile,exista numai deserturi aride si paduri radioactive pline de animale mutante.Supravietuirea de vine scopul final al oamenilor.Civilizatia ramane doar o amintire placuta,care usor,usor se pierde in negura anarhiei si a extinctiei.

Suprematia oamenilor s-a terminat,desi acestia nu vor sa creada lucrul acesta.Mai exista doar cateva zeci de mii din ei,iar singura lor activitate este supravietuirea.Ei locuiesc in metro-ul din Moscova,cel mai mare scut anti nuclear construit vreodata de om.

Aproate toti oamenii care se gasesc in metrou,au avut norocul sa stea acolo in timpul atacului nuclear;acest lucru i-a ajutat sa ramana in viata.Usile ermetic inchise ii protejeaza de radiatiile ucigase si de animalele mutante de afara.
Oamenii bogati isi cresc animale,precum porcii,dar cei saraci ajung sa manance chiar si sobolani.




3 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

matei_ionutzu@yahoo.com

Cruciu Petre spunea...

de ce ti-ai lasat adresa de email???

Anonim spunea...

de prost pt ca il cunosc e coleg cu mine de clasa (sunt florin bah prostea)

Trimiteți un comentariu