Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Sid Meier`s Civilization V


Sid Meier's Civilization V

TAGURI :Sid Meier`s Civilization V | Sid Meier`s Civilization V torrent | Sid Meier`s Civilization V system requirements | Sid Meier`s Civilization V requirements | Sid Meier`s Civilization V demo Sid Meier`s Civilization V free download | Sid Meier`s Civilization V detalii | Sid Meier`s Civilization V screenshots |


Sid Meier`s Civilization V este un joc de strategie produs de Firaxis si distribuit de 2K Games pe PC ,data de lansare nu este inca cunoscuta.

Civilization V duce seria jocurilor de strategie Civilization intr-o noua directie , prin introducerea unor placi hexagonale care au menirea de a face experienta de gameplay mult mai patrunzatoare si integrarea in modul strategic al jocului mult mai profund , in incercarea de a-i multumii pe jucatorii seriei care tind sa fie tot mai pretentiosi cand vine vorba de un joc de strategie .

Noul engine grafic , are rolul de a-i aduce pe jucatori mult mai aproape de experienta uimitoare a jocurilor din seria Civilization , mai aproape ca niciodata tocmai in acest joc al francizei Sid Meier`s Civilization V .
Jocul va va apropia mai mult de oastea cu care planuiti sa va impuneti in lume , deoarece , acum pentru prima data , unitatiile pe care le conduceti vor vorbi limba lor nativa , intr- originalitate impresionanta.

Razboaiele intre imperii sunt masive , pe masura ce trupele si unitaiile se aduna pe campul de batalie dominand peisajul  , oferind o lupta mai interesanta si mai intensa ca oricand.

In premiera , in Civilization V sunt disponibile noi modalitati de bombardament , permitand jucatorilor sa lanseze atacuri din spatele liniei frontului . Pe langa noile caracteristici care vin odata cu acest joc , in spatele lui s-au pus deja bazele dezvolarii unei comunitati durabile care sa dezvolte moduri noi , harti de lupta , sau difertie alte caractersitici menite sa faca din jocul Civilization V un brand durabil si jucat de toti.


1 Aici aveti voie sa comentati::

Sweetamber spunea...

Am citit de el. Se anunta a fi ceva bun. Ramane de vazut!

Trimiteți un comentariu