Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Bacalaureat 2010 : Asteptam rezultatele


Bacalaureat 2010 : Asteptam rezultatele

TAGURI :Bacalaureat 2010 : Asteptam rezultatele Rezultate Bacalaureat 2010 Afisare Rezultate Bacalaureat 2010 Rezultate Bacalaureat 2010 Limba Romana Rezultate Bacalaureat 2010 Matematica Rezultate Bacalaureat 2010 Biologie Rezultate Bacalaureat 2010 AICI REZULTATE BAC 2010 BAC 2010 REZULTATE REZULTATE DOAR AICI Rezultate Bacalaureat 2010 afisare Afisare Rezultate Bacalaureat

Rezultate Bcalaureat 2010

Astazi , in data de 2 iulie 2010 , s-a incheiat ultima proba la Editia 2010 a Bacalaureatului. Eu , ca si participant , am fost destul de multumit de performantele mele , desi inca nu stiu rezultalele probelor de Bacalaureat . Desi imi era putin teama de acest examen , acum cand a trecut , consider ca a fost doar un simplu test , pe care il dadeam in fiecare zi la scoala , numele pompos de Examen de Bacalaureat , probabil ca ne inspira frica ,dar mie mi s-a parut asa , doar o gluma.

La Liceul Teoretic Petru Maior din orasul meu , orasul Ocna Mures , Bacalaureatul s-a desfasurat fara incidente ,toata lumea si-a facut treaba , toti au fost profesionisti , iar noi - elevii am putut sa ne facem treaba cum am putut mai bine . Supraveghetorii au fost niste oameni deosebiti , care si-au facut treaba perfect , sincer nu stiu cum a fost in alte licee , dar in Liceul Teoretic Petru Maior NU S-A COPIAT . Stiti de ce , pentru ca  profesorii ne-au lasat sa mai schimbam doua vorbe sau impresii despre un exercitiu , astfel nu a fost nimeni nevoit sa plimbe ciornele sau sa scoata fituicile .Astfel de manifestari au fost inexistente. Va rog sa ma credeti ca totul s-a desfasurat in cele mai bune conditii . Echipa de organizare de la Ministerul Educatiei si profesorii din orasul meu merita toata stima mea .

Nu vreau sa laud pe nimeni , ci doar sa le multumesc ca au avut ca grija desfasurarea in conditii optime a Bacalaureatului.

In legatura cu Rezultatele Bacalaureat 2010 , am inteles ca acestea vor fi publicate sambata seara pe site-ul Ministerului www.edu.ro , iar Duminica vor fi afisate in liceele in care au  avut probele scrise elevii.

Eu consider ca m-am descurcat minunat la Bacalaureat , desi la matematica a fost putin greu pentru ca am dat M1 , deoarece am absolvit profilul Matematica- Informatica .Voi cum v-ati descurcat?Astept pareri subiective sau obiective in legatura cu Bacalaureatul . Va ascult pe toti , spuneti ce ganditi ! Fara insulte insa!

 Va multumesc!!!

Editor  GDBS


9 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

O ora de postare nu sti?

Cruciu Petre spunea...

dupa ora 21:00

Anonim spunea...

Anu ast a fost cel mai greu bac nu sa pututu cipoia pentru c anu stiaii ce sa de . asa sa fie

Anonim spunea...

o fost super greu bacu

Anonim spunea...

am copiat deam spart...muhahahahaha

Anonim spunea...

ma dar mai esti si prost anonimule...in primu rand o persoana respectabila se recomanda CAND AFIRMA ceva..nu da cu anonimat...shi in al doilea rand...taci draq din gura aia daca ai copiat....tine pentru tine fraier coclit ce esti ca avem toti de suferit de pe urma ta!

Anonim spunea...

fraierii nu copiaza

Anonim spunea...

si eu am copiat de-am rupt =)))))))))))))))

Anonim spunea...

ASA ESTE MAI ANOIMULE UN MAI SUNE CA AI COPIAT DE AI RUPT )))))))))))

Trimiteți un comentariu