Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

FIFA 12 ( FIFA 2012 )


FIFA 12 ( FIFA 2012 )

An de an, divizia de sport a marelui producator de jocuri EA, scoate pe piata cate un titlu din mult cunoscuta si in acelasi timp mult blamata franciza FIFA . In fiecare an producatorul amintit mai sus, cheltuie o gramada de bani pe publictatea unui joc care a avut mare priza la public, insa care a dezamagit mai mult ca niciodata
in ultimii ani . Electronic Arts, la fiecare conferinta importanta de gaming isi etaleaza creatiile si le prezinta publicului .

Pana aici nu vad nicio problema , insa ceea ce ma deranjeaza este faptul ca de fiecare data cand pregatesc un nou titlu , cei de la EA , nu contenesc sa il mai laude si sa il ridice in slavi, promitand de fiecare data ca acest titlu este mai bun decat celalalt si ca inovatiile incluse sunt de ultima generatie si gata sa faca din acest joc un best seller al gamingului . Partea cu best sellerul o inteleg , insa partea cu inovatiile nu prea . Sa modifici umpic grafica si gameplay-ul , nu inseamna sa aduci inovatii capitale .

Acum mai putin de o luna EA, a lansat un trailer pentru jocul FIFA 12 si odata cu el si stirea ca EA se ocupa de lansarea oficiala a jocului amintit . Ca de fiecare data PC-ul a fost uitat si in acest an , "inovatiile " urmand a fi implementate doar pentru consolele Xbox 360 si PlayStation 3 .Un exemplu de inovatie este Player Impact Engine, ce va reda într-un mod mai realist duelurile dintre jucători, insa si urmatoarele : Precision Dribbling sau Tactical Defending, iar AI-ul va fi îmbunătăţit odată cu introducerea sistemului Pro Player Intelligence.

 Nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem daca de data asta EA si-a facut treaba mai bine, insa pana atunci va invit sa urmariti o paralela a jocurilor FIFA 11 si PES 2011 .

FIFA 11 vs PES 2011






FIFA 12  cerinte de sistem
FIFA 12  system requirements  
FIFA 12  torrent
FIFA 12  download torrent  
FIFA 12  serial

FIFA 12  cerinte de sistem , FIFA 12  system requirements , FIFA 12  release date FIFA 12  torrent , FIFA 12  download torrent FIFA 12  cd key FIFA 12  pc release date FIFA 12  download FIFA 12  product key FIFA 12  serial FIFA 12  online FIFA 12  multiplayer serial FIFA 12  online


24 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

arata bine :D

Anonim spunea...

de unde il descarc si eu?

Geo Jegosu spunea...

nici nu a aparut

Anonim spunea...

apare pe 27 august cam asa....

Gabi spunea...

arata bine in trailer, dar atat

Anonim spunea...

super dar de unde il pot descarca j eu cn stye id meu n.doye57

Piese Auto spunea...

arata bine jocu asta

Anonim spunea...

ink nu a aparut

Anonim spunea...

jocu inca nu e pe piata nu mai cereti "de unde pot descarca" .... asteptati pana pe 30 septembire si veti gasi .

radu spunea...

Sper ca placa mea video sa ruleze macar la 1024.

Anonim spunea...

de unde ai scos-o ca a dezamagit nu stiu, pentru ca de la FIFA 08 in coace tot au progresat, si inca foarte mult; ma refer la console, pentru ca ei, toti banii aia multi de care precizezi tu, i-au investit in publicitate versiunii pentru console. in occident pc-ul este vazut ca un sistem dedicat internetului si lucrului, iar consolele pt. jocuri si entertainment in general. jocurile se creeaza mult mai usor pe console si sunt mult mai stabile deoarece au o configurare fixa, stabila, componentele nu difera atat de mult ca la PC; tot timpul am crezut si inca cred ca daca MACul ar fi abordat de producatorii de jocuri mult mai serios ar fi cel mai bun sistem. Dar in fine, nu mai plangeti pt ca in acest an PC-ul va avea exact acelasi joc FIFA ca si consolele. Cumparati jocul, nu-l luati pirat!

Anonim spunea...

Uitati de unde o descarcati
http://ca.isohunt.com/release/708265/fifa+2012
Pentru detalii idul meu eate stefanicarobert

Anonim spunea...

Stiu eu de unde sa o descarcati
Idul meu este stefanicarobert

Anonim spunea...

fratilor apare pe 27 septembrie pt pc pt xbox si ps3 a a aparut

Anonim spunea...

Ii pe FileList :)

Anonim spunea...

a aparut filelist varianta pt pc.spor la download!

Anonim spunea...

ba o aparut:P

Anonim spunea...

salut ati jucat fifa 12 full??

Anonim spunea...

cum sa nu apara jocu ...il am de 1 sapt....am originalu...

Anonim spunea...

de unde descarc fifa 2012 ca filelisc e stricat

Anonim spunea...

daca vreti jocul full puteti sa il loati de pe thepiratebay.org [torrent]

Anonim spunea...

Care e cd key la fifa 12 BAAAA

catalin spunea...

ba vreau jocu , ca e mijto sa apara si el ma rpd:D

Anonim spunea...

AM jucat si eu e misto

Trimiteți un comentariu