StarCraft 2 continuua legenda epica a Protosilor,Terranilor si a Zergilor.Aceste 3 rase puternice si distinctive se vor confrunta inca odata pentru suprematie si supravietuire.
Combinand elemente din gameplay-ul starCraft: Brood War,StarCraft 2 va aduce noi eroi cu care v-ati familiarizat in prima versiune,intr-o poveste SF plina de aventura si intrigi.
Jocul arata incredibil de bine si intarzierea de 10 ani avuta il va face clar foarte asteptat.
Cerintele de sistem sunt cam mari,dar si "placerea" oferita de joc este mare : Minumum Requirements
Graphics: GeForce 7/8 Series or Radeon 1000/2000 with 256 MB RAM
CPU: Pentium 4
RAM: 1 GB
Internet: ADSL 1 Mbit
Recommended Requirements
Graphics: GeForce 8000 or Radeon 2000 series with 512 MB RAM
CPU: Core 2 Duo or Athlon X2.
RAM: 2 GB
Internet: ADSL 3 Mbit
Optimal Requirements
Graphics: Geforce 9000er or Radeon 3000er Series
CPU: Core 2 Duo 3 GHz or Athlon X2
RAM: 2GB with DualChannel mode
Cerintele de sistem de mai sus nu sunt cele oficiale,deci jocul ar putea rula si pe un sistem mai slab.
Fie ca nasterea Pruncului Sfant sa va umple sufletele de pace,liniste si multe bucurii,iar soaptele calde ale colindelor sa va faca fetele sa zambeasca aducandu-va aminte de ce s-a intamplat la Betleem!!!
Dupa succesul inregistrat de Call Of Duty4: Modern Warefare ,pe piata a aparut(Data lansării: 14-Nov-2008 ) un alt bestseller din seria CoD>>si anume :Call of Duty: World at War.
Facut pe enginul grafic al lui CoD4,Cod5 ii "taraste" pe jucatori in nemilosul haos al Celui De al Doilea Razboi Mondial(ww2),in niste lupte nemai vazute pana atunci,pline de incercari care mai de care mai haotice si mai realiste,care tind sa aduca o nota de realism jocului!
Jocul aduce multe inovatii fata de predecesoarele sale printr-o experienta necenzurata,cu inamici unici si diferite tehnici de lupta nemai vazute pana la el,ca de exemplu :luptatori Kamikaze,ambuscade,o multine de tehnici de luat prin surprindere etc.
Cerinţe minime de sistem pentru Call of Duty: World at War(sistem requirements) * Processor: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz or better
* Memory: 8 GB free hard-drive space, 512MB RAM (XP)/1GB RAM (Vista)
* Graphics: Shader 3.0 or better, 256MB Nvidia GeForce 6600GT/ATI Radeon 1600XT or better
A new and highly virulent strain of the rabies virus emerges and spreads through the human population with frightening speed. The pandemic's victims become grotesquely disfigured, wildly violent psychopaths, attackins the uninfected on sight. One of the "lucky" few apparently immune to the sickness, you, unfortunately, are also trapped in a city crawling with thousands of bloodthirsty Infected.
Alone, you are dead. But together with a handful of fellow survivors, you might just fight your way to safety.
Eidos şi studiourile Crystal Dynamicsau dezvăluit cerinţele de sistem pentru jocul de acţiune Tomb Raider: Underworld. De asmenea, un demo va fi lansat în cursul zilei de mâine (28 octombrie), care va conţine un segment din nivelul Thailand. Tomb Raider: Underworld va fi lansat pe 21 noiembrie în Europa. Minimum System Requirements
OS: Microsoft Windows XP (admin rights required)/Microsoft Windows Vista (admin rights required)
CPU: Intel Pentium 4 3+GHz or AMD Athlon 2.5+GHz
RAM: 1GB (Windows XP) / 2GB (Windows Vista) system memory
GRAPHICS: NVIDIA GeForce 6 series 6800GT (or better) / ATI 1800XT (or better)
SOUND: Direct X 9.0c compatible sound card and drivers
SEGA şi studiourile Sports Interactive au anunţat că Football Manager 2009 este Gold, data de lansare fiind stabilită pentru 14 noiembrie.
De asemenea, producătorii au dezvăluit şi cerinţele de sistem: For PC
OS: Windows XP or Vista
Processor: XP: 1.4GHz or Faster / Vista: 2.0GHz or Faster
Assassin's Creed...De mult trebuia sa scriu un review despre CEL MAI ASTEPTAT JOC AL INCEPUTULUI DE AN :))(lansat in apr-08-2008)
Intr-o industrie saturata de jocuri de toate tipurile si de toate felurile...multe dintre ele de calitate indoielnica si facute in graba...Ubisoft , Compania Nr1 in materie de Jocuri in momentul de fata in raportul calitate-pret...scoate pe piata un nou Brand cu care sa-i usureze de bani(in sens bun) pe jucatorii din intreaga lume...Assassin's Creed....
Nu poti sa nu te zgudui la auzul acestui nume...care te face parca sa ...te gandesti la ceva MARE...COLOSAL...poate o agentie de asasini ???Numai numele te face sa fi curios si iti provoaca o oarecare stare de mister... Trebuie sa recunosc ca jocul face parte din acele jocuri pe care chiar le-as cumpara(impreuna cu COD4,Gears Of War etc) si pe care nu le-as downloada de pe Isohunt,pur si simplu deoarece sunt niste jocuri la care s-a muncit enorm si care iti ofera un sentiment de satisfactie + recunostinta pentru Creatori...(Buy the originals,originals are better).
Altair este un asasin care a trăit aparent în vremea celei de-a treia Cruciade...Inceputul poate va va captiva(pe mine m-a plictisit...deaia nu-l amintesc) dar va las pe voi sa vedeti despre ce este vorba...totusi vi-l recomand cu caldura...
Ideea de bază e că acţiunile lui Altair se împart în două categorii: High Profile (HP) şi Low Profile (LP). Cele din LP vă permit să vă deplasaţi discret, dând uşor la o parte oamenii din jur, mergând la pas sau simulând comportamentul călugărilor. Dacă vreţi să alergaţi, sprintaţi sau să faceţi un pic de free-running va trebui să treceţi în HP, moment în care puteţi considera că sunteţi un pom de Crăciun pe care scrie „FYI, sunt un asasin”. Cele mai importante acţiuni în LP sunt Blend, care vă face practic invizibil în faţa soldaţilor, şi Gently Push, ca să nu spargeţi diverse oale, ulcele sau cutii, lucru care vă poate scoate din anonimat.Mai sunt însă şi alte elemente de care teoretic ar trebui să ţineţi cont, cum ar fi faptul că soldaţii care patrulează pe străzi sau cei care sunt suspicioşi nu pot fi daţi uşor la o parte cu mâna deoarece vă vor recunoaşte imediat, spre deosebire de cei staţionari, care de obicei nu sunt la fel de alerţi. Am zis teoretic deoarece regula de mai sus de exemplu nu este valabilă întotdeauna. Eu am avut surpriza să constat că pot alerga în cercuri în jurul unei patrule de cruciaţi iar aceştia să-şi vadă liniştiţi de drum fără să mă bage în seamă.Armele pe care Altair la dispoziţie sunt patru la număr: cuţite pe post de shuriken, o sabie scurtă, una normală, şi faimosul cuţit retractabil de pe mâna stângă, a cărui folosire diferă în funcţie de „profilul” ales: în Low Profile vă puteţi apropia de ţintă pentru a o asasina discret (de obicei din spate) şi pleca de la locul faptei fără să vă ştie cineva, în timp ce în High-profile vă veţi repezi direct în gâtul sărmanului om pentru a-i curma zilele. Pentru atacuri la distanţă veţi avea la dispoziţie un număr limitat de cuţite (care creşte pe măsură ce redobândiţi rangurile pierdute), dar puteţi „împrumuta” altele de la bătăuşii care umblă fleandura prin oraşe. Dupa ce executati un asasinat...care trebuie planuit cu umpic de strategie...ar trebui să vă gândiţi şi la cum veţi scăpa de la locul faptei, ideal fiind să eliminaţi arcaşii de pe acoperişuri pentru a fugi cât vă ţin plămânii fără să alergaţi în zig-zag, sau să salvaţi cetăţenii bruscaţi, dar teama de soldaţi va dispărea în secunda în care veţi primi înapoi abilitatea de contraatac.Cursele de urmărire sunt de altfel unele dintre cele mai antrenante momente din joc, mai ales că vi se oferă şi posibilitatea să folosiţi aşa-numitul Chase-cam pentru a vedea cum sunteţi alergaţi de jumătate din garnizoana din Acra. Pentru a ieşi cu faţa curată totuşi, trebuie să dispăreţi din câmpul de vedere al soldaţilor (fie prin free-running, fie folosind ajutorul dat de rudele cetăţenilor pe care i-aţi salvat) şi să vă ascundeţi rapid, fie că vă aruncaţi într-o căpiţă de fân, vă aşezaţi pe o bancă, vă alăturaţi unui grup de călugări sau folosiţi ca ascunzătoare „grădinile” de pe acoperişuri.
Design-ul artistic şi modul în care este construit Regatul contribuie şi ele enorm la imersiune, Assassin’s Creed având una dintre cele mai bune atmosfere realizate până acum. Pe lângă faptul că totul arată cât se poate de autentic (în anumite limite), oraşele sunt pline de viaţă, fiecare cetăţean văzându-şi de treabă până când este „bruiat” de Altair. Nu trebuie să vă aşteptaţi la comportamente complexe, fiindcă n-o să vedeţi aşa ceva, dar indiferent pe unde vă plimbaţi vor fi întotdeauna cel puţin 5-10 persoane în jurul vostru, densitatea fiind chiar mai mare în pieţele publice sau în bazaruri. Este realmente o plăcere să te plimbi în Damasc şi să auzi comercianţii cum încearcă să-şi îmbie clienţii să le cumpere produsele scoase la ofertă sau să te opreşti lângă o fântână din Acra să asculţi susurul apei şi să te uiţi pur şi simplu la lumea din jurul tău. Asta până când auzi pentru a n-a oară discursul cu „The fires of war consume the land...” şi-ţi vine din nou să iei ostatici. Arhitectura variază şi ea foarte mult, fiecare oraş având particularităţile sale, atât vizuale cât şi de gameplay. Damasc are un stil oriental clar definit, cu covoare atârnate pe lateralele caselor, coşuri împletite, moschei cu fresce lucrate în cel mai mic detaliu şi o paletă „caldă” de culori, în timp ce Acra este mai „spartan”, culorile sunt mai reci, mai apropiate de noţiunea de fortăreaţă creştină, înăuntru fiind prezente clădiri arse şi acoperişuri distruse din cauza recentului asediu.
Coloana sonoră compusă de Jesper Kyd este şi ea absolut divină,melodia tematică a Ierusalimului fiind printre cele mai bune din câte mi-a fost dat să ascult până acum, singurul inconvenient fiind acela că e destul de scurtă pentru timpul pe care-l petreceţi în oraş. Faptul că toate vocile sunt în engleză şi prezenţa unor anacronisme este explicată destul de elegant în joc, dar sincer aş fi preferat totuşi să aud voci arabe în Damasc de exemplu. Ţinând cont însă că trăim în lumea post 9/11, decizia celor de la Ubisoft este justificată prin nevoia de a fi pe placul tuturor clienţilor, deşi în Acra de exemplu o să auziţi cruciaţi vorbind în germană sau franceză. Pe de altă parte, vocile personajelor principale sunt foarte bune, singura problemă fiind anumite schimbări ciudate de tonalitate în replicile lui Altair, care pică fix ca nuca-n perete.
Pe langa toate chestiile aste bune pe care le intalniti in joc,veti da fata in fata cu multe chestii care va vor scoate perii albi...sau poate va vor inveseli...Bugurile sunt destul de numeroase si enervante...daca dati un search pe youtube la assassins creed bugs o sa vedeti despre ce vorbesc...Jocul tinde spre o usoare linearitate care il face mai putin incitant...mai ales spre sfarsit...Jocul are destul de multe aspecte negative de care eu personal incerc sa sar...Chiar şi aşa însă, Assassin’s Creed rămâne în mod cert unul dintre cele mai bune titluri ale anului. Nu este JOCUL care multă lume probabil spera că o să fie, dar în ultimă instanţă reprezintă o bază solidă pe care Ubisoft Montreal să construiască mai departe trilogia, mai ales că acum au şi susţinerea vânzărilor extrem de bune. Pentru cele două continuări însă vor trebui să lucreze bine de tot la capitolul varietate, deoarece de pe la jumătatea poveştii încolo Assassin’s Creed îşi cam pierde din farmec din cauza repetitivităţii, cu tot cu atmosfera şi animaţiile sale de excepţie. Ce vă recomand însă călduros e să dezactivaţi GPS-ul dacă vreţi să-l jucaţi, deoarece experienţa va fi sensibil diferită, în sensul bun al cuvântului.
Prince Of Persia 4....:| Era si timpul sa se scoata un nou exemplar din renumita serie Prince of Persia...Am avut parte de o trilogie de succes cu 3 exemplare impecabil create(Sands Of Time,Warrior Within,Two Trones) si acum Ubisoft ne promite o alta trilogie cu care sa sparga topurile(cred ca le este dor de momentele in care vindeau cam 8 milioane de copii ale jocului PoP). In centrul actiunii jocului nu se va mai afla mult cunoscutul Print al Babilonului cu care ne-am obisnuit in cele 3 serii,(metamorfozat si mai mult),ci cu un nou personaj principal,defapt doua personaje principale pt ca apare si o fata(Elika-Foarte sexy gajica) care il va insoti pe print in calatoria sa pentru restabilirea echilibrului Bine----Rau. Aflat în mijlocul unui teritoriu rupt din mitologia persană antică, Prinţul este prins în mijlocul bătăliei dintre forţele primordial ale Luminii şi Întunericului: Zeul Luminii, Ormazd care îl înfruntă pe fratele său, Ahriman, distrugătorul Zeu al Întunericului. Prinţul devine martorul distrugerii legendarului Arbore al vieţii – un act teribil care ameninţă cu distrugerea lumii. Prinţul va trebui să se alieze cu Elika, un companion letal pentru a vindeca lumea de influenţa Întunericului, manifestată sub forma Corupţiei, o substanţă întunecată ce contaminează atât pământul, cât şi aerul.
Ubisoft a declarat ca jocul a fost creat pe engine-ul grafic al lui Assasins Creed,deci cerintele se aseamana.Cerintele MINIME sunt urmatoarele zic eu cam exagerate:
* Supported OS: Windows® XP/Windows Vista®
* Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
* RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
* Video Card: 256 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
* Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card (5.1 sound card recommended)
* DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
* DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
* Hard Drive Space: 8 GB
* Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended)
Jocul este GOLD dupa spusene Ubisoft Romania si va fi disponibil pe piata pe 4 decembrie pentru console,respectiv 11 decembrie pentru PC.
Jocul are o usoare tenta de Cartoon,sper sa imi mearga pe PC pe care mi-l voi cumpara:D
Mirror's Edge.Într-o lume dominată de shootere first-person care de care mai supărate, Mirror's Edge este o curiozitate. Un titlu de acţiune first-person în care trebuie să... fugi. Cât mai repede şi cât mai bine. Nu, n-o să poţi căra cu tine jdemii de arme şi nici n-o să salvezi Pământul de hoardele invadatoare de pe Marte. Trebuie doar să ajungi din punctul A în punctul B fără să te prindă poliţia. A-HA! Poliţie deci, ştiam eu că până la urmă pot să-i iau pe toţi la omor. Uhm... nu. N-o să-i iei pe toţi la omor, pentru că nu eşti Rambo.
De data asta eşti un Runner pe nume Faith, a cărei soră este arestată de autorităţi pentru a i se pune în cârcă o crimă pe care n-a comis-o. Toate acestea desfăşurându-se într-o metropolă fără nume ce seamănă foarte mult cu New York-ul, doar că Steve Jobs şi minionii Apple s-au apucat să vopsească totul în alb. De fapt, acest look foarte steril al oraşului este modul în care Faith îl percepe, deoarece cetăţenii săi au renunţat la o serie de libertăţi în favoarea unei criminalităţi aproape inexistente şi a unei vieţi liniştite. Faptul că toate comunicaţiile sunt monitorizate a la Big Brother nu-i decât un preţ mic de plătit pentru siguranţa oferită în schimb. Însă chiar şi în această lume aparent perfectă există cei care vor să comunice fără ca autorităţile să ştie despre ce e vorba. Iar pentru asta ei apelează la Runneri: curieri a căror singură misiune e să livreze informaţiile pe care le primesc în grijă cât mai repede şi fără ca autorităţile să ştie de asta. Dacă află însă... singura opţiune e fuga.
Unul dintre primele lucruri menţionate în timpul prezentării de la GC 2008 de Nick Channon, producer DICE, a fost că Mirror's Edge se vrea a fi un joc în care mişcarea să fie pe primul plan. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care perspectiva este first-person şi nu 3rd person. În first-person, cu toate că există body-awareness (îţi vezi mâinile şi picioarele) eşti mult mai atent la ce se întâmplă în jurul tău. Dacă s-ar fi optat pentru 3rd person, jucătorii ar fi fost mai interesaţi de personaj în sine. De asemenea, având în vedere că Mirror's Edge se vrea un pionier vizavi de modul în care este percepută mişcarea personajului într-o lume 3D, designerii au recurs la nişte artificii interesante.
În primul rând, modul în care vă uitaţi în jur are la bază mişcarea ochilor, nu a capului, iar câmpul de vedere (FOV, sau Field Of View) este aproape dublu faţă de cel “normal” (adică 90 de grade). Asta pentru a preîntâmpina eventualele probleme ale jucătorilor cărora li se face rău de la un FOV mic sau mişcare prea haotică. În al doilea rând, nu există HUD. Doar un punct în mijlocul ecranului pe care să te poţi focaliza, el putând fi însă dezactivat din opţiunile jocului dacă asta se doreşte. În al treilea rând, având în vedere că mediul înconjurător va avea un rol foarte important în deplasarea prin niveluri, elementele de pe traseul “optim” sunt indicate cu un roşu intens. Ajutor ce poate fi şi el dezactivat din opţiuni pentru o provocare mai mare. Am pus mai devreme optim între ghilimele deoarece calea indicată de producători nu va fi întotdeauna cea mai rapidă până la destinaţie.
Cu toate că nivelurile sunt liniare (există un punct A de început şi unul B de sfârşit), există mai multe rute până la destinaţie, unele cât se poate de evidente, altele vizibile doar pentru ochiul format al celor cu experienţă şi cu veleităţi de exploratori. Pe lângă faptul că reprezintă un plus pentru rejucabilitate, aceste căi alternative vor servi şi unui scop mai practic, jucătorii urmând să fie recompensaţi pentru terminarea rapidă a unui nivel (nu s-a menţionat însă cum anume). Tot la capitolul recompense intră şi o serie de serviete galbene care vor fi împrăştiate prin niveluri, găsirea lor aducând din nou beneficii nespecificate. De asemenea, va exista şi un mod Time Trial, cu diverse challenge-uri care trebuie terminate într-o limită de timp; destul de scurte ca întindere, dar suficient cât să te facă să vrei să fii din ce în ce mai rapid. Timpii obţinuţi vor putea fi trimişi apoi către serverele DICE pentru a fi incluşi în clasamentele online, fiind disponibilă şi opţiunea de a descărca reluările altor jucători, pentru a urmări modul în care ei au terminat anumite challenge-uri.
Un lucru interesant de notat este că în Mirror's Edge nu va exista tastă pentru sprint, iar apucarea barelor sau a marginilor va fi automată. Păi şi atunci mie ce mai îmi rămâne de făcut? Rămân destule, deoarece avântul pe care-l acumulaţi pe măsură ce alergaţi fără greşeală prin nivel poate să vă ajute foarte mult pentru a face săritura aia care nu vă lasă să ajungeţi pe partea cealaltă a unui hău imens. Principalul lucru pe care trebuie să-l ţineţi minte e că trebuie să fiţi permanent în mişcare. Altfel sunteţi morţi. Faith este extrem de agilă şi poate face lucruri care ar intra mai degrabă în arsenalul unui ninja, dar asta nu înseamnă că este invulnerabilă. De aceea, în momentul în care veţi avea de-a face cu un grup de inamici, cel mai indicat va fi să încercaţi să-i despărţiţi, să vă vâneze singuri, în mod 1 vs. 1 Faith având în mod clar avantajul. De notat aici este şi faptul că nu va exista bară de stamina; cu alte cuvinte, sprintul va fi nelimitat, singurele lucruri care vă pot opri din alergat fiind factori externi. Este vorba de sistemul subteran de salubrizare a metropolei în care vă aflaţi, producătorii folosind ca inspiraţie canalizarea din Tokyo, concepută pentru a face faţă chiar şi unui tsunami. Din acest motiv, majoritatea acţiunii se desfăşoară pe verticală, orice pas greşit însemnând moarte sigură. Iar pe lângă greşelile neforţate pe care le puteţi face, veţi fi vânaţi şi de nişte lunetişti, care pot fi însă eliminaţi. Nick Channon a menţionat că va mai exista şi o recompensă pentru jucătorii care vor termina Mirror's Edge fără să omoare pe cineva, dar că vor fi incluse şi 15 arme, ce vor varia de la pistol la puşcă cu lunetă. Cu toate acestea, folosirea lor excesivă nu este recomandată, deoarece armele nu vă vor permite să efectuaţi mişcări mai complexe, aşa că după ce le folosiţi pentru a elimina inamicii din preajmă, cel mai indicat va fi să le aruncaţi şi să vă vedeţi de drum.
Pentru a nu dezavantaja jucătorii extrem de mult, producătorii au introdus Runner Vision, aka Bullet Time-ul we all know and love, pe care-l puteţi activa dacă efectuaţi fără greşeală o serie de mişcări şi sărituri în timp ce parcurgeţi un nivel. Pe lângă aceasta, armele inamicilor vor deveni roşiatice când vă apropiaţi în viteză de ei, semn că puteţi să-i dezarmaţi şi să-i luaţi la şuturi. Acţiunile personajului în Mirror's Edge vor fi context sensitive, aşa că numărul butoanelor pe care trebuie să le folosiţi va fi minim, existând însă anumite mişcări speciale ce pot fi efectuate doar folosind o combinaţie anume de taste, la care se adaugă avântul pe care-l aveţi, unghiul eventualei sărituri, geometria obstacolelor ş.a.m.d.
Aşa cum spuneam şi la început, într-o lume dominată de shootere clasice, Mirror's Edge poate fi considerat o gură de aer proaspăt, chiar dacă fuga de nebun prin niveluri poate că nu reprezintă idealul în viaţă al fanilor FPS dornici să omoare tot în stânga şi-n dreapta. Rămâne de văzut dacă studiourile DICE vor reuşi să balanseze durata cu suficiente provocări pentru a crea o experienţă de joc cu adevărat deosebită.
Daca ar fi sa aleg cel mai bun joc al anului 2007 cu siguranta as aleage Gears of War. Am auzit ca este un joc tare dar nu l-am putut juca din cauza cerintelor de sistem destul de mari...pana acum o luna :> cand un var mi-a imprumutat calculatorul lui timp de 2 saptamani sa ma joc ce vreau eu( are Intel cor 2 Duo 2.4Ghz,1 Gb Ram2, Nvidia 8500Gt 512 MB).
Plin de entuziasm bag DVD1 apoi DVD2 cu Gears Of War si incep instalarea...am crezut ca sa va instala repede dar am asteptat 50 de min sa se termine instalul :O .Jocul are 10 Gb instalat si 7.4 Gb neinstalat deci are motive serioase sa dureze asa mult.
Copiez crack-ul si minune:D porneste jocul la rezolutie 1024*720 totul la high...si incepe Povestea
Au trecut 14 ani de la Emergence Day, zi în care planeta Sera a fost invadată din subteran de un inamic terifiant, cunoscut sub numele general de The Locust Horde. Milioane de oameni au murit în primele zile ale atacului devastator, şi mai mulţi fiind ucişi de armele de distrugere în masă cu care Coaliţia Guvernelor Organizate (COG) a decis să contra-atace invadatorii, fără a avea însă vreun efect notabil. Într-un final, ultimii supravieţuitori au fost nevoiţi să se retragă pe platoul Jacinto, baza de granit a acestuia constituind o piedică serioasă pentru eforturile Lăcustelor. Eroul principal este Marcus Fenix, fost soldat COG, începutul jocului găsindu-l într-o închisoare de maximă securitate, unde fusese închis pentru insubordonare. Din fericire pentru el, războiul împotriva Lăcustelor nu merge chiar atât de bine, iar Coaliţia este nevoită să găsească recruţi pe unde poate, Dominic Santiago, prietenul cel mai bun al lui Fenix, fiind trimis să-l recupereze pe acesta din urmă înainte ca închisoarea să fie distrusă.
Gears of War este un 3rd person shooter tactic si atat.
Povestea este uneori plictisitoare...dar cu niste detalii care sa te faca mai confuz si mai dornic de a afla ce s-a intamplat acolo :Cum intenţiona tatăl lui Marcus să încheie războiul înainte ca acesta să înceapă? Ce s-a întâmplat de fapt la judecata militară a lui Fenix? Care este adevărata motivaţie a Lăcustelor? Chiar şi aşa, nivelurile sunt foarte bine legate între ele, acţiunea curgând lin dintr-o locaţie în alta, neavând niciodată senzaţia că terminaţi misiuni, ci că treceţi prin diverse capitole ale unui film de acţiune… chiar dacă de categorie B în privinţa dialogurilor. Design-ul artistic contribuie din plin la atmosferă şi la senzaţia că „eşti acolo”,ranziţia între spaţii deschise – lupte close-quarter şi vice-versa este foarte bine realizată, designerii de nivel meritând laudele de rigoare pentru modul în care au reuşit să redea senzaţia de planetă în ruină şi să susţină foarte bine gameplay-ul în acelaşi timp.
Poti sa joci jocul in modul Co-op...un add foarte inspirat,dat fiind faptul ca AI-ul coechipierilor va face sa va enerveti si poate sa pierdeti o batalie din cauza ca ei se aventureaza in fata liniei de bataie,fiind tinte usoare pentru inamici.Modul C0-oP iti permite sa sa vorbesti cu coechipierii tai si la le dai indicatii sau macar sa le spui sa vine sa iti dea ajutor cand esti ranit grav.
Armele disponibile nu sunt prea numeroase,ai instoc :1 pistol,2 modele de pusti de asalt,shotgun,lasnator d rachete,granade,pusca cu luneta,n indicator laser pentru o armă orbitală (Hammer of Dawn) şi… un arc,dar destul de antrenante:D
Despre multiplayer nu scriu nimic p ca nu ma interesat.
Jocul vine si cu conceptul de Active Reload. Pe scurt, când reîncărcaţi arma puteţi apăsa a doua oară butonul alocat acestei funcţii pentru a încerca un Perfect Reload, care înseamnă că arma va fi reîncărcată mult mai repede şi veţi primi şi un bonus temporar de damage. Dacă nu reuşiţi un Perfect Reload, arma fie va fi încărcată mai repede, însă fără bonusul de damage (există un indicator pe ecran), fie se va bloca, iar încărcarea va dura mai mult decât în mod normal, în funcţie de momentul în care apăsaţi a doua oară butonul. Evident, este cât se poate de frustrant să greşeşti o reîncărcare şi să rămâi cu arma blocată exact când adversarul tocmai ajunge lângă tine ca să te tundă cu ferăstrăul din dotare existent la Lancer Rifle.
Pe scurt,jocul arata bine,are un gameplay alert cu multa actiune,modului Co-oP te va ajuta sa treci peste AI- ul slab al coechipierilor,incercati si multiplayer-ul...am auzit ce este foarte bun. D
GamesDatabase revine cu forte proaspete...Imi pare rau ca nu am postat nimic de ceva timp dar din cauza unor probleme personale nu am mai avut timp...De acum incolo va promit ca imi voi face datoria si voi posta zilnic review-uri,stiri,gameplay-uri etc...
Veşti bune pentru fanii seriei de jocuri Need for Speed. Electronic Arts a lansat o galerie de imagini cu o parte din maşinile din NFS Undercover. Veţi putea admira, singure sau în compania poliţiei, următoarele modele: Pagani Zonda F, Shelby GT500, Lamborghini Murcielago LP640,BMW M3, Ford Mustang GT, Nissan GT-R (R35), Audi S5, Porsche 911 Turbo, Audi R8, BMW M6 şi Mitsubishi Lancer EVO. Pe pagina sursei veţi mai găsi alte câteva imagini cu bolizii pe care-i vom putea alerga de pe 18 noiembrie pe străzile ude din Tri-City. Producătorii nu au dorit să renunţe la popularele Toyota Supra din ’98, Mazda RX-8 şi Lexus IS-F. Poliţia face parte din meniu şi probabil că va adăuga un plus de adrenalină curselor pe harta deschisă a oraşului.
Simulatoarele de fotbalFIFA (Electronic Arts) şi PES (Konami) se află de doi ani într-o dispută aprigă, însă până în prezent FIFA se bucură de o popularitate mai mare (deşi mulţi spun că PES este net superior), mai ales datorită licenţei oficiale de care beneficiază. Între timp, Konami a obţinut în exclusivitate licenţa Uefa Champions League pentru următorul PES, ceea ce s-ar putea să conteze în lupta directă dintre FIFA 2009 şi PES 2009. Avantajul simulatorului distribuit de Electronic Arts este că a apărut mai devreme (3 octombrie), în timp ce PES 2009 va putea fi cumpărat/descărcat undeva la jumătatea lunii octombrie. Şi, pentru că tot a apărut FIFA 2009, am zis să nu ne aglomerăm şi să-i facem o prezentare, cu noutăţile pe care le aduce dar şi cu impresiile lăsate de gameplay. FIFA 2009 = FIFA 2008 + 1 ? Poate că subtitlul de mai sus este un pic răutăcios şi exagerat, dar vreau să subliniez încă de la început că FIFA 09 nu diferă cu mult faţă de precedentul. Logic, au intervenit câteva modificări grafice, însă acestea nu impresionează. Jucătorii sunt mai detaliaţi dar inexpresivi şi destul de departe de adevăraţii protagonişti. Singura îmbunătăţire de care puţini vor ţine cont este aceea că, în timpul meciului, după un efort susţinut, li se observă sudoarea pe faţă. Terenul de joc este acoperit cu “iarbă 3D” (3D Grass) care ar trebui să dea un oarecare realism gazonului, însă culoarea verde, extrem de ţipătoare şi obositoare, nu prea are legătură cu realitatea. Spectatorii sunt 2D, slab reprezentaţi, cu aceleaşi mişcări haotice. Nu am văzut “valuri” în tribune sau alte acţiuni de efect.
Cât despre joc, bug-urile nu sunt numeroase şi prea deranjante, dar există. Ce am observat eu: arbitri schimbaţi la pauză (poate că primul se accidentase, cine ştie), jucători care insistă să treacă prin panourile publicitare, aceeaşi enervantă problemă legată de distanţele şi poziţiile predefinite de executare a loviturilor libere (19,2 metri, 24,6 etc.), nu mai zic de cornere unde nu eşti niciodată susţinut de fundaşi.
Pe latura pozitivă, să spunem că tacticile sunt mai avansate, se poate schimba mentalitatea echipei (atac, neutru, apărare) apăsând tasta “5”. În modul ofensiv, faci un adevărat asediu la poarta adversă, dar dacă nu reuşeşti să marchezi sau să finalizezi cumva faza şi eşti prins pe contra-atac, adversarul va scăpa singur cu portarul. Golurile se marchează mult mai uşor şi din tot felul de poziţii (vezi clipul de mai jos). Fifa 2008 era monoton din acest punct de vedere, pentru că în majoritatea cazurilor trebuia să te deplasezi către nişte zone binecunoscute de unde să centrezi, pasezi sau să şutezi ca să fii sigur de reuşită. La FIFA 09 am reuşit să marchez din locuri neaşteptate, poate şi în criză de idei tactice. Dar aşa e mult mai plăcut decât să tot repeţi anumite faze la nesfârşit, doar de dragul rezultatului.
Două lucruri mai am să adaug la această prezentare. Unul este widget-ul “Adidas Live Season” – se conectează la un server şi îţi actualizează pe PC informaţiile despre jucători, raportat la ce se întâmplă în realitate. Cu alte cuvinte, forma jucătorilor va fi importată în joc. Actualizarea se face printr-un fişier ce se descarcă manual sau automat, dacă activezi opţiunea “Auto Download”. Al doilea, modul de joc Be-A-Pro, prezent şi în Fifa 2008. Pentru cine nu ştie, aici controlezi un singur jucător pe tot terenul şi trebuie să îndeplineşti diverse obiective: să nu faci mai mult de “x” faulturi, să marchezi “y” goluri etc.
Studiourile Valve Software ne-au informat că first-person shooter-ul co-op Left 4 Dead poate fi precomandat prin intermediul serviciului de distribuţie online Steam, la un preţ de $44.99. "Cu aproape patru săptămâni până la lansare, Left 4 Dead arată că are toate şansele să surclaseze vânzările pachetului Orange Box pe PC şi Xbox 360, atât retail, cât şi pe Steam", a declarat Doug Lombardi, vicepreşedinte marketing Valve.
Left 4 Dead va fi lansat pe 21 noiembrie în Europa, respectiv 18 noiembrie în America de Nord.
Pe scurt, povestea din Clear Sky se desfăşoară cu un an înaintea lui Shadow of Chernobyl, când primul grup de stalker'i ajungeau la centrala nucleară, marcând începutul seriei de explozii cataclismice şi anomalii ce aveau să schimbe Zona şi echilibrul de forţe din Zonă. Din postura de mercenar, jucătorul va fi sortit cu un rol crucial în cadrul evenimentelor care au dus la crearea Zonei, aşa cum apare ea la începutul jocului original.
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky va introduce desigur locaţii noi, ca Red Forest, Limansk sau Pripyat Undergrounds, şi va readuce posibilitatea de a te alătura oricărei facţiuni de stalker'i, pentru a o conduce spre victorie. Alte adiţii ar fi noul sistem de upgrade-uri (şi reparaţii) pentru arme şi armuri, HUD şi PDA refăcute, un sistem şi mai avansat de simulare A-Life, completat de o nouă versiune a engine-ului grafic (X-Ray 1.5) cu suport pentru DirectX 10 şi o randare mai bună sub DirectX 9. Numai să apară la timp, şi totul va fi ca-n basmele radioactive.
Cerinte minime
# Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
# 512 MB RAM
# 10 GB free hard disc space
# 128 MB DirectX® 8.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600
Cerinte recomandate
# Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+
# 1.5 GB RAM
# 10 GB free hard disc space
# 256 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 8800 GT / ATI Radeon® HD 2900 XT
# Keyboard, Mouse
Hai ca acum chiar m-am enervat...si am schimbat putin subiectul...de la Gameing am ajuns la fotbal...
Pfffff...dupa meciul de aseara cred ca tot romanul a strigat catre Cer,citez:"Ce ai Doamne cu noii romanii de ne lasi in mana pradatorilor si ne iei norocul si averea,si cele 3 puncte din Grupele CL",
100% asa a strigat tot romanul...:(
Dar mai fratilor hai sa fim seriosi ca nu D-nezeu ne-a stat in potriva ....ci felul nostru de gandire(adica gandire fara nici un folos),de abordare a acelui meci...
Pot sa spun cu mana pe inima ca Steaua,ieri,nu a jucat fotbal...degeaba conduci tu cu 2-0 in primele 10 min,cand tu nu sti sa evaluezi situatia in care esti si sa profiti de avantajul creat...zici ca am vazut meciul de la Constanta..:(...Cand Doamne o sa vedem si noi un meci bun,in care cea care este ce-a mai buna castiga...norocul nu trebuie luat in considerare...parearea mea este ca care(am facut o cacofonie stilistica) vrea sa castige...castiga...Nu v-ati intrebat de ce echipele mici ca si I-le Feroe,Lichenstain,etc nu scoteau nici macar un punct in calificare???Va spun eu...mentalitatea lor era urmatoarea..."jucam cu ei si incercam sa nu pierdem la mai mult de 3 goluri diferenta"...pfffffff...cand gandesti asa clar ca nu o sa castigi niciodata...Dar acum isi permit si ele antrenori moderni(buni)...care sa le scoata mentalitatea asta dezagreganta aducatoare numai de infrangeri...O sa vedeti ce schimbare vor produce echipele mici care bat pe cele Mari:P.
Deja fenomenul se observa..."cine are urechi sa auda...si cine are ochi sa vada".
La Steaua nu Lacatus era vinovat(are si el o parte semnificativa din vina)...ci jucatorii...cu gandirea lor scurta...si aducatoare de infrangeri... :((
Daca vreti sa vedeti fotbal va sfatuiesc sa va uitati la CFR Cluj care joaca cel mai "curat"si mai bun fotbal...
PS:Astfel de interventii sunf foarte rare...deoarece tema blogului sunt Jocurile:D
Cu câteva zile în urmă Doug Lombardi de la Valve a acordat un interviu ce a avut ca subiect Left 4 Dead. Inevitabil, s-a adus în discuţie subiectul Half Life, iar când a venit vorba de Episodul 3, Lombardi a încercat să evite subiectul, refuzând în mod evident să dea prea multe detalii. Pe mine sincer, m-a băgat un pic în ceaţă.
Fiind întrebat când vom auzi sau vom vedea ceva legat de Half Life 2: Ep 3, având în vedere intervalul de timp destul de scurt dintre primele două episoade, Lombardi a răspuns sec: "Yeah, the next time you play as Gordon will be longer than the distance between HL2 to Ep1, and Ep1 to Ep2." Următoare întrebare a făcut referire la momentul în care Valve va anunţa ceva legat de Ep 3 şi din nou Lombardine ţine în suspans: "We may announceat the very end of the year."
Dude...i mean...come on, give us somethin'. Give us Freeman.
Hehe:X....ceva interesant...ceva interesant :XX:X:X...
Cu totii asteptam Far Cry 2( cel putin eu=))--sunt nerabdator) pe 24 oct 2008 se va lansa cu surle si trambite in SUA...
Am o veste buna...Cei de la Ubisoft au anuntat un parteneriat cu Adult Swim pentru promovarea unui album care va contine muzică hip hop africană.Acesta va fi lansat odată cu first-person shooter-ul Far Cry 2 şi va fi parte integrantă dintr-o campanie de promovare ce va dura patru săptămâni. Ubisoft va beneficia de un spot publicitar de 30 se secunde pe AdultSwim.com, ce va redirecta ascultătorii interesaţi pe un microsite dedicat pentru Far Cry 2.
Deci vom gasi cva muzica Hip Hop africana si prin joc...de abia apuc sa fac un review...da poate il jucati mai repede ca mine si astfel va las pe voi sa faceti review daca doriti...lasati numai un comm la articol...
Sierraa anunţat că pe 1 noiembrie va închide serverele şi serviciile de matchmaking pentru 21 de jocuri care au fost lansate în perioada 1998 - 2006. Funcţionalitatea multiplayer a titlurilor în cauză nu va fi afectată, dar jucătorii vor fi nevoiţi să apeleze la conexiuni DirectIP sau software 3rd party pentru a putea juca online. Titlurile vizate de acest anunţ sunt:
Alien vs Predator 2
Arcanum
Caesar IV
Dark Reign 2
Emperor: Rise of the Middle Kingdom
Empire Earth
Empire Earth 2
Empire Earth: Age of Conquest
Ground Control
Ground Control 2
Homeworld
Homeworld: Cataclysm
No One Lives Forever 2
Red Baron
Sanity
Star Trek: Armada
SWAT3: EE
SWAT3: GOTY
The Incredible Machine
Tribes 2 vampire
Ma da cu Ground Control 2 ce Ati avut....mie chiar imi placea jocul ala ...:X:X:X
Pffff mno lasa...
Ubisoft România ne-a informat că va organiza un workshop grafic care îi va avea ca invitaţi speciali pe artiştii Marco Djurdjevic şi Andrew Jones.
Workshop-ul se adresează în special artiştilor grafici care vor să deprindă cunoştinţe noi de la "greii" graficii mondiale. Pe lângă prezentările organizate pentru angajaţii Ubisoft, evenimentul va găzdui şi o zi deschisă, 14 octombrie, la care poate participa oricine cu condiţia să se prezinte cu un portofoliu şi un CV. Prezentările vor începe la 10 dimineaţa şi se vor termina la 10 seara. Programul exact va fi anunţat la faţa locului.
Ziua deschisă a Ubisoft Graphic Workshop ’08 va avea loc pe 14 octombrie în sala London a Rin Grand Hotel situat pe Str. Vitan Bârzeşti, nr. 7D.
După ce jocul a devenit Gold, studiourile Bethesda Softworksau dezvăluit pe site-ul oficial cerinţele de sistem pentru RPG-ul post-apocaliptic Fallout 3:
Minimum System Requirements:
Windows XP/Vista
1GB System RAM (XP)/ 2GB System RAM (Vista)
2.4 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
Direct X 9.0c compliant video card with 256MB RAM (NVIDIA 6800 or better/ATI X850 or better)
Recommended System Requirements:
Intel Core 2 Duo processor
2 GB System RAM
Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI 3800 series)
Doamne,doamne ce cerinte mari fratilor...Pfff trebuie sa ii scriu la Mos Craciu...da stiti de ce is asa mari cerintele ???? pentru ca e SUUPER JOCUL :X
Ce se intampla la Midway de dau atatea jocuri gratis?wow dupa Area 51 inca un joc ne este "daruit" de echipa de programtori de la Midway....:-? ce sa zic sariti pe ei frate...Cred ca sunt in faliment...sau nu stiu...
Poate au ajuns la aceeasi idee ca si cei le la Linux:"programele/jocurile,la fel ca si sexul sunt mai bune pe GRATIS" deci eu sunt de acord cu ei...si cred ca si voi sunteti:D.
Despre joc nu pot sa va zic prea multe,l-am jucat odata la un prieten,parea fain,inovator...poti sa joci atat Rpg cu personajul tau cat si Sub forma unui joc de strategie(te vezi de sus)...poti sa schimbi de la Rpg la celalalt mod cu o singura apasare de buton...
Pfffffffff...las ca ii bne...sa curga jocurile GRATIS :X
Electronic Arts şi studiourile Crytek au anunţat că cei interesaţi vor putea juca Crysis Wars gratis, în perioada 10-12 octombrie. Crysis Wars reprezintă noul mod multiplayer introdus odată cu lansarea lui Crysis Warhead, fiind disponibile (printre altele) mai multe hărţi şi un nou mod de joc (Team Instant Action).
Înscrierile se vor putea face începând cu data de 6 octombrie pe MyCrysis.com, jucătorii primind un key special. Iar cine are posibilitatea, va putea experimenta Crysis Wars doar în LAN încă de pe 6 octombrie.
Azi v-am pregatit o surpriza...o surpriza placuta cred eu....
Cine nu a auzit de Zona 51? Mâna sus! Cum, nu se vede nicio mână ridicată? Măi să fie... unul dintre cel mai bine păstrate secrete ale guvernului american este subiect de bârfă la cafea pentru oricine ştie cum se scrie E.T. Cred ca va-ti prins ca in Area 51 este vorba despre ceva extraterestri...lupte prin baze militare etc...
Nu am jucat inca jocul,decat un demo care ma lasat placut surprins.Cred ca ati jucat Far Cry 1,Quake 4 Call of duty 1-4 dar nu cred ca ati observat un element care nu se prea baga in seama de obicei si anume faptul ca la pustile cu luneta, in zona lunetei va arata zona spre care tineti arma chiar daca nu tintiti,ci doar o tineti in mana.
Cand am vazut am zis wow frate :X:X:X... Jocul nu este prea nou,este din anul 2005,mai precis din 26-Apr-2005,asadar sa nu va asteptati la o grafica gen Crysis,desi jocul nu sta rau la acest capitol.
Demo-ul mi s-a parut umpic cam greu,dat fiind daptul ca indemo nu puteai selecta nivelul de dificultate. Jocul arata bine,voi profita de faptul ca de azi jocul se poate downloada legal(deoarece este de astazi este gratuit) si imi voi petrece putin timp in faca calulatorului,incercand sa omor niste extraterestrii x( ,spre dezamagirea profei mele de info care mi-a dat sa rezolv niste probleme de matrici:D... :)).
A...era sa uit,in joc ai o putere speciala care....lasa ca vedeti voi daca il luati...jocul poate fi descarcat gratuit de pe linkul de sub titlu.