Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Harry Potter and the Half Blood Prince


DATA LANSARE: 26 iunie 2009

Harry Potter and the Half-Blood Prince este un joc dezvoltat de Bright Light Studio in colaborare cu Warner Bros Interactive Entertainment. Harry Potter and the Half-Blood Prince va fi lansat de Electronic Arts in vara anului 2009, pentru PC, PSP, Nintendo DS, Wii, PlayStation 3, Xbox 360 si PlayStation 2.

Jocul va fi lansat in perioada in care si filmul cu acelasi nume va ajunge pe marile ecrane, amandoua fiind inspirate de al 6-lea volum de succes scris de J.K. Rowling, intitulat Half-Blood Prince.

Jucatorii se vor intoarce la Hogwarts, care nu mai este acelasi colt de rai ca alta data. Harry Potter suspecteaza pericolele care zac in castel, dar Dumbledore il pregateste mai degraba pentru batalia finala cu Voldemort. Jucatorii vor avea ocazia sa participe la o serie de dueluri, sa amestece si sa descopere formule magice in "Potions class" sau sa caute indicii pentru descoperirea identitatii lui Half-Blood Prince.

Jucatorii se vor intoarce la Hogwarts, care nu mai este acelasi colt de rai ca alta data. Harry Potter suspecteaza pericolele care zac in castel, dar Dumbledore il pregateste mai degraba pentru batalia finala cu Voldemort. Jucatorii vor avea ocazia sa participe la o serie de dueluri, sa amestece si sa descopere formule magice in "Potions class" sau sa caute indicii pentru descoperirea identitatii Printului Semipur.

- Participa la dueluri de senzatie intre vrajitori. Lupta impotriva Death Eaters in Hogwarts™, Inferi in pestera Horcrux si multe altele.
- Inscrie-te in clubul de duel Gryffindor™. Perfectioneaza-ti tehnica de duel inainte de a-i provoca pe cei din alte case. Poti sa devii campionul clubului de duel?
- Inventeaza potiuni magice cu profesorul Slughorn – foloseste cartea de potiuni a Printului Semipur.
- Exploreaza Hogwarts™ pe timp de noapte: participa la misiuni de noapte in timp ce toti cei din castel dorm.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu