Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Gears of War


Download For Free aici




Download For Free DE AICI

Daca ar fi sa aleg cel mai bun joc al anului 2007 cu siguranta as aleage Gears of War.
Am auzit ca este un joc tare dar nu l-am putut juca din cauza cerintelor de sistem destul de mari...pana acum o luna :> cand un var mi-a imprumutat calculatorul lui timp de 2 saptamani sa ma joc ce vreau eu( are Intel cor 2 Duo 2.4Ghz,1 Gb Ram2, Nvidia 8500Gt 512 MB).
Plin de entuziasm bag DVD1 apoi DVD2 cu Gears Of War si incep instalarea...am crezut ca sa va instala repede dar am asteptat 50 de min sa se termine instalul :O .Jocul are 10 Gb instalat si 7.4 Gb neinstalat deci are motive serioase sa dureze asa mult.
Copiez crack-ul si minune:D porneste jocul la rezolutie 1024*720 totul la high...si incepe Povestea

Au trecut 14 ani de la Emergence Day, zi în care planeta Sera a fost invadată din subteran de un inamic terifiant, cunoscut sub numele general de The Locust Horde. Milioane de oameni au murit în primele zile ale atacului devastator, şi mai mulţi fiind ucişi de armele de distrugere în masă cu care Coaliţia Guvernelor Organizate (COG) a decis să contra-atace invadatorii, fără a avea însă vreun efect notabil. Într-un final, ultimii supravieţuitori au fost nevoiţi să se retragă pe platoul Jacinto, baza de granit a acestuia constituind o piedică serioasă pentru eforturile Lăcustelor. Eroul principal este Marcus Fenix, fost soldat COG, începutul jocului găsindu-l într-o închisoare de maximă securitate, unde fusese închis pentru insubordonare. Din fericire pentru el, războiul împotriva Lăcustelor nu merge chiar atât de bine, iar Coaliţia este nevoită să găsească recruţi pe unde poate, Dominic Santiago, prietenul cel mai bun al lui Fenix, fiind trimis să-l recupereze pe acesta din urmă înainte ca închisoarea să fie distrusă.
Gears of War este un 3rd person shooter tactic si atat.
Povestea este uneori plictisitoare...dar cu niste detalii care sa te faca mai confuz si mai dornic de a afla ce s-a intamplat acolo :Cum intenţiona tatăl lui Marcus să încheie războiul înainte ca acesta să înceapă? Ce s-a întâmplat de fapt la judecata militară a lui Fenix? Care este adevărata motivaţie a Lăcustelor? Chiar şi aşa, nivelurile sunt foarte bine legate între ele, acţiunea curgând lin dintr-o locaţie în alta, neavând niciodată senzaţia că terminaţi misiuni, ci că treceţi prin diverse capitole ale unui film de acţiune… chiar dacă de categorie B în privinţa dialogurilor.

Design-ul artistic contribuie din plin la atmosferă şi la senzaţia că „eşti acolo”,ranziţia între spaţii deschise – lupte close-quarter şi vice-versa este foarte bine realizată, designerii de nivel meritând laudele de rigoare pentru modul în care au reuşit să redea senzaţia de planetă în ruină şi să susţină foarte bine gameplay-ul în acelaşi timp.
Poti sa joci jocul in modul Co-op...un add foarte inspirat,dat fiind faptul ca AI-ul coechipierilor va face sa va enerveti si poate sa pierdeti o batalie din cauza ca ei se aventureaza in fata liniei de bataie,fiind tinte usoare pentru inamici.Modul C0-oP iti permite sa sa vorbesti cu coechipierii tai si la le dai indicatii sau macar sa le spui sa vine sa iti dea ajutor cand esti ranit grav.

Armele disponibile nu sunt prea numeroase,ai instoc :1 pistol,2 modele de pusti de asalt,shotgun,lasnator d rachete,granade,pusca cu luneta,n indicator laser pentru o armă orbitală (Hammer of Dawn) şi… un arc,dar destul de antrenante:D
Despre multiplayer nu scriu nimic p ca nu ma interesat.

Jocul vine si cu conceptul de Active Reload. Pe scurt, când reîncărcaţi arma puteţi apăsa a doua oară butonul alocat acestei funcţii pentru a încerca un Perfect Reload, care înseamnă că arma va fi reîncărcată mult mai repede şi veţi primi şi un bonus temporar de damage. Dacă nu reuşiţi un Perfect Reload, arma fie va fi încărcată mai repede, însă fără bonusul de damage (există un indicator pe ecran), fie se va bloca, iar încărcarea va dura mai mult decât în mod normal, în funcţie de momentul în care apăsaţi a doua oară butonul. Evident, este cât se poate de frustrant să greşeşti o reîncărcare şi să rămâi cu arma blocată exact când adversarul tocmai ajunge lângă tine ca să te tundă cu ferăstrăul din dotare existent la Lancer Rifle.

Pe scurt,jocul arata bine,are un gameplay alert cu multa actiune,modului Co-oP te va ajuta sa treci peste AI- ul slab al coechipierilor,incercati si multiplayer-ul...am auzit ce este foarte bun.
D


2 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

si eu l-am jucat si o fost mortal...ii cel ma tare...pacat ca partea a 2 nu ii si pe PC

Cruciu Petre spunea...

Partea a 2 nu aduce multe noutati...poate o sa imi iau o consola si dupaia o sa fac un review shi la Gears Of war 2...deci dati clicuri pe reclame :D

Trimiteți un comentariu