Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

GREED preview


GREED este un Role Play Game(RPG) produs de ClockStone si distribuit de Headup Games incepand cu luna noiembrie al acestui an (2009).
Actiunea jocului GREED are loc in viitor,in momentul in care oamenii sunt destul de avansati pentru a face posibile calatoriile spatiale interstelare si colonizarea altor planete.Jucatorii vor intra in pielea unui soldat de elita ,care va trebui sa lupte pentru viata sa intr-un razboi izbucnit intre cele mai mari puteri coloniale ale acelei vremi.Miza principala a razboiului este controlul asupra unei noi surse de energie ,numita Ikarium.
Daca vei opta pentru acest joc,vei avea ocazia sa iti alegi personajul dintre 3 clase principale,ale caror puteri le vei putea combina mai tarziu.
Alte elemente de gameplay includ o mişcare de eschivare (dodge) “unică”, scuturi energetice, medii distructive şi obiecte cu socket-uri. De asemenea, GREED va oferi şi un mod online cooperativ pentru maxim trei jucători.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu