Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Call of Juarez: Bound in Blood Review [PC]




   
   Nu am vazut prea des ,ca un joc  criticat mult si cu vanzari mici sa aiba o a doua sansa,in care sa repare tot ceea ce a gresit,dar exact asta s-a intamplat cu seria  Call of Juarez.
Creat ca un prequel fata de evenimentele din primul joc al seriei,Call of Juarez: Bound in Blood ne descopera o poveste fascinanta despre trei frati,unul dintre ei devenind Reverendul RAY din primul joc si calatoria lor haiduceasca prin Vestul Salbatic.In timpul calatoriei lor,acesti trei baieti reusesc sa se descotoroseasca de toti cei care le cad in cale.In afara de unele probleme tehnice(bug) si unele probleme cu AI-ul,campania single-player este fascinanta,dar din pacate scurta.
     Bound in Blood te introduce in timpul Razboiului Civil  American,impreuna cu trei personaje principale.
Din aceste trei personaje ,numai doua sunt "jucabile":Thomas and Ray.Al treilea,William, este un tanar inocent  care te ajuta sa treci prin poveste si este un fel de "voce a ratiunii ",intru-cat el explica actiunile fratilor sai,jucatorilor.Este o miscare originala si grozava de introduce jucatorii mai intens in poveste.
    Deoarece  au lupat de partea invinsilor(Sudul),Thomas si Ray si-au dat seama ca vor fi spanzurati pentru faptele lor si astfel dezerteaza ca sa isi protejeze familia de soldatii Unionisti.Ei il iau pe William si fug intr-o lume fantastica,antrenata de modul uimitor de narare al baiatului,plina de "clisee" western: romantism,razbunare,tradare si indieni ostili.Jocul pune la dispozitie tot ce au nevoie jucatorii pentru a-si crea in minte o poveste adevarata.
   Personajele din Bound in Blood sunt mult mai interesante decat personajele pe care le gasim in jocurile din ziua de azi si asta se datoreaza modului deosebit in care au fost conturate.Desi sunt niste personaje teribile,Thomas si Ray,ajung sa fie credibile si interesante din cauza stilului lor de a fi,care se contureaza extraordinar de bine in timpul "ciondanelilor fraterne".
   Desi Call Of Juarez a fost gandit astfel incat sa poti sa te schimbi intre doua personaje oarecum diferite,unul specializat in hotie si siretlicuri si unul specializat in lupta,Bound in Blood se concentreaza in jurul a doua personaje care sunt foarte asemanatoare,ambii bun tintasi si cu un rol bine stabilit in poveste.Ele nu mai devin doar niste pioni ca in primul joc al seriei.
   Ray joaca rolul unui "tender";el nu este foarte rapid dar poate sa se miste si sa traga cu doua revolvere deodata,iar gigantica placa de metal de pe piept ii ofera protectie si il ajuta sa faca un demage mult mai mare decat fratele sau.Cei doi frati vor fi aproape totdeauna impreuna in timpul bataliilor,Ray isi va ajuta fratele ,plantand explozibil si spargand usi,lucruri pe care fratele sau nici nu le poate visa a le face.
   De cealalta parte,Thomas este mult mai bun tintas si mult mai agil si joaca rolul unui tragator de elita,in timpul bataliilor.Datorita agilitatii lui el poate face lucruri pe care Ray nu le poate face,cum ar fi urcarea unor pereti inalti.La inceputul fiecarui capitol al jocului,vei avea ocazia sa iti alegi cu cine vrei sa joci pe acel segment.
  Multe dintre nivelele jocului sunt lineare din cauza felului lor de a fi,ghidandu-te dintr-o zona anume intr-alta une are loc lupta.Deoarece linearitate te indruma prin anumite locuri,o sa dai peste aceeasi inamici prosti de fiecare data cand joci nivelul.
  Majoritatea jucatorilor vor putea sa termine jocul in mai putin de 10 ore,fapt care face jocul sa para umpic cam scurt,iar faptul ca vei juca cu alt personaj nu va face jocul deloc mai palpitant sau mai lung.
Modul multiplayer nici nu merita amintit,versiunea pe PC sufera din cauza lipsei unei comunitati si din cauza lagului care il face nejucabil pentru aproape toti jucatorii.
Bound in Blood arata  impecabil la prima vedere,reflexia armelor si incredibilul efect al particulelor fac ca totul sa arate incredibil de la distanta.Oricum ,cand deja incepi sa inaintezi in joc ,lucrurile incep sa nu mai fie asa roz ca la inceput.Odata ce ajungi in apropierea unor lucruri,acestea incep imediat sa para neclare si neprelucrate in jurul colturilor si dintr-o data exceptionala grafica incepe sa arate ca una de cativa ani
Din fericire,partea de sunet este fantastica,atmosfera de western este creat uimitor de bine,iar voice acting-ul este foarte reusit,mai ales intre cei trei frati.Tot ceea ce tine de sunet este extrem de bine facut in acest joc.

Desi Call of Juarez: Bound in Blood ar putea suferi datorita problemelor tehnice care te vor enerva si datorita multiplayer-ului dezastruos,experienta single-player este placuta si distractiva.
Personajele fantastice,povestea minunata  si experienta de gameplay placuta,fac din acest titlu unui care merita jucat sau cel putin incercat.

                                 Bafta ;)
                                    Editor Games Database


2 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

cel mai tare joc
in cat timp l-ai terminat

Cruciu Petre spunea...

8 ore si ceva
l-am jucat in 3 zile

Trimiteți un comentariu