Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Ce ne aduce varsta de 18 ani?


Cati dintre cei ce au implinit 18 ani s-or fi gandit vreodata: “GATA!!! De azi pot sa fac urmatoarele: sa-mi iau permis de conducere, sa beau legal, sa … etc.”? Probabil ca majoritatea se gandeste doar la aceste doua lucruri, ele fiind cele mai importante pentru un tanar teribilist. Lista nu e chiar asa scurta, de fapt ea poate fi destul de mare… Varsta de 18 ani aduce mai multe decat Mos Craciun.

Dreptul la votat cretini din politica

Personal nu sunt entuziasmat ca peste cateva luni o sa am dreptul la vot… dar este un lucru pe care mi-l aduce varsta de 18 ani si ma pot folosi de el ca sa ma distrez. Eu o sa ma duc sa votez cu Becali caci vreau sa traiesc intr-o Romanie in care daca nu ma inchin la toate bisericile de pe strada sunt amendat!
Abia astept sa pun mana pe stampila aia pe care scrie “tatoV”!

Alcoolic legal

Dreptul de a te imbata in orice local

Odata cu varsta de 18 ani ti se da dreptul de a consuma alcool in orice local. Deci pe scurt o sa ma pot imbata ca un porcusor legal atat timp cat ma tin buzunarele sa-mi cumpar alcool.
Daca ai 18 ani esti un acloolic legal si poti sa te lauzi cu asta, pana acum erai doar un alcoolic ilegal.

Dreptul de a trece pe rosu cu masina de tuns iarba

Nu cred ca ai nevoie de 18 ani ca sa “conduci” o masina de tuns iarba, dar cu siguranta ai nevoie de 18 ca sa iti iei permisul de conducere si sa ai voie sa conduci o Dacie.
Exista cateva tipuri de tineri care-si iau permisul la 18 ani. Cei ce isi iau permisul si se lauda cu el la prieteni, dar nu conduc niciodata. Cei care se duc sa-si ia permisul de 10 ori si pica constant. Cei care dupa ce-si iau permisul dand mita trec doar pe rosu pentru ca ei sunt smecheri si au masina “bazata”.

Sex, Drugs and Rock&Roll

In unele tari poti sa te droghezi legal la varsta de 18 ani – vezi Olanda.
Ah, chiar, stiati ca Bangladeshul n-are nicio lege privind drogurile?

R E S P O N S A B I L I T A T ICopil si parinti

Partea neagra din lista cu “Ce ne aduce varsta de 18 ani” este chiar asta… In caz ca va intrebati unde era.
Odata ce faci 18 anisori parintii incep sa te dea jos din patul lor si se gandesc sa-ti faca propria camera… dar tu, fricos fiind, noaptea tot la ei in pat te duci. Incepi sa ai din ce in ce mai multe responsabilitati si este posibil ca parintii sa sufere de un tic nervos repetand urmatoarele la nesfarsit: “Fiule, ia intretine-ne tu pe noi acuma, noi te-am intretinut pana acum!”.
Eu cred ca prefer sa raman ne-major. Imi place sa beau ilegal, sa ma droghez ilegal, de condus nu conduc… Inca cateva luni de viata buna!
Articol preluat de pe situl am doar 18 ani


1 Aici aveti voie sa comentati::

ada spunea...

tare articolul
la multi ani

Trimiteți un comentariu