Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Deus Ex: Human Revolution detalii


Deus Ex: Human Revolution detalii

TAGURI :Deus Ex: Human Revolution detalii Deus Ex: Human Revolution system requirements Deus Ex: Human Revolution cheats Deus Ex: Human Revolution trainer Deus Ex: Human Revolution torrent Deus Ex: Human Revolution crack Deus Ex: Human Revolution cd key Deus Ex: Human Revolution release date Deus Ex: Human Revolution cerinte Deus Ex: Human Revolution serial Deus Ex: Human Revolution torrent download Deus Ex: Human Revolution trainer Deus Ex: Human Revolution trainer download Deus Ex: Human Revolution patch Deus Ex: Human Revolution cerinte sistem

Deus Ex: Human Revolution este un joc shooter produs de Eidos-Montreal si distribuit de  Square Enix Europe pe platforma PC , incepand cu Data lansării: 24-Sep-2010 .

Deus Ex revine in forta anul acesta cu Human Revolution , ultimul joc din faimoasa serie de first person shooter .La 10 ani dupa lansare , primul Deus Ex este considerat a fi clasic - o distinctie care din pacare nu s-a extins si la sequel -ul sau  Deus Ex: Invisible War . Acum , dupa ce a dormitat cativa ani , Shooterul - RPG isi face o intrare in forta cu Deus Ex: Human Revolution .


Lumea din Human Revolution este una futurista , din viitorul apropiat , mai precis - din anul 2027 , cu peisaje urbane superbe , detaliate care te duc cu gandul la moda retro . Vor exista doua factiuni : oamenii " normali " si oamenii care au suferit modificari , devenind hibrizi sau cyborgi , prin noi metode de nanotehnologie . Cele doua factiuni sunt in conflict . Protagonistul , Adam Jenson - specialist in securitate- in necunostinta de cauza , se trezeste "legat" de niste parti ale corpului de natura bionica , care il vor ajuta sa escaladeze cladiri si sa zdrobeasca " capete " de fiecare data cand i se vor opune . Dupa ce se trezeste , incepe sa bolboroseasca si sa se furiseze prin incaperea in care s-a trezit , descoperind arme si evaluand situatia in care se afla cu mult umor si " misto " . Cand cercetatorii desemnati sa il ajute sunt ucisi , Adam porneste in cautarea faptasilor si a motivelor care au stat la baza atacului .



Din ce am vazut din video-urile cu gameplay puse la dispozitia noastra de catre cei de la Eidos , in Deus Ex: Human Revolution veti putea folosi un sistem de stealth in care veti putea folosi natura si mediul inconjurator ca si camuflaj , iar modul de regenerare al sanatatii se aseamana cu cel din Call Of Duty 4 si Halo . Luptele vor fi influentate de capacitatea jucatorului si de precizia acestuia , iar armele vor putea fi moduficate , upgradate , schimbate etc in functie de stat - urile jucatorului si de punctele de experienta acumulate .


Pe langa arme si personajul va putea suferi modificari , pana la 20 de augmentari vor putea fi folosite de catre jucatori , aici putem aminti niste tentacule sau diferite upgradari ale fortei cu care va veti lupta . Actiunea se desfasoara in cinci metropole , precum  Montreal , Detroit si Shanghai .

 Ce mi s-a parut interesant , a fost faptul ca in trailer am vazut un afis cu George W Bush , in care era cautat pentru crime in masa . Sunt foarte curios daca acesta va aparea in joc .

Pana la lansarea oficiala nu mai este decat foarte putin , de aceea trebuie sa imi pastrez curiozitatea deschisa , sper ca Deus Ex: Human Revolution sa fie la fel de popular ca primul joc al seriei si sa merite atentia mea si a voastra . Pana la un urmator review pentru Deus Ex: Human Revolution , va urez gameplay placut .


4 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

vai deci ce tare ii :X

Anonim spunea...

Intradevar este TEROARE jocu asta.L-am terminat.

A fost mai greu la nivelu ala in care trebe sa il mori pe ala mare \m/

:)))))

Anonim spunea...

set Deus.Ex JCDentonMale bCheatsEnabled True

si toate problemele tale vor fi rezolvate ;))

Anonim spunea...

ma dar kum se dowloandeaza jocurile astea ka mia ami place mult si nush de unde se dowloandeaza

Trimiteți un comentariu