Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Tastatura speciala pentru Starcraft II


Tastatura speciala pentru Starcraft II

TAGURI :Tastatura speciala pentru Starcraft II , tastatura Starcraft II , tastatura speciala Cumpara tastatura speciala Tastatura speciala strategie , tastatura speciala

In marile magazine de produse de gaming din strainatate au aparut odata cu lansarea mult asteptatului joc de strategie Starcraft II , niste tastaturi special create pentru a juca cat mai profesionist jocul amintit inainte .

Tastaturile se aseamana cu cele normale , insa au implementate unele butoane care sa va usureze gameplay-ul in timpul jocului Starcraft II, de asemenea dispun de o grafica inspirata din povestea jocului amintit , iar comenzile pentru joc sunt inscriptionate direct pe taste .

Tastaturile pot fi cumparate si din Romania , de la shop - ul celor de la computergames.ro  , pentru un pret de 119,90 RON si 309,90 RON .

Aveti mai jos niste poze , daca va ganditi ca merita sa le cumparati si daca bineinteles dispuneti si de banii necesari , puteti sa le achizitionati de  pe computergames.ro  .







0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu