Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Vrăjitorul din Oz - Google si-a schimbat logoul pentru Vrăjitorul din Oz


Vrăjitorul din Oz - Google si-a schimbat logoul pentru Vrăjitorul din Oz

TAGURI : Vrăjitorul din Oz - Google si-a schimbat logoul pentru Vrăjitorul din Oz Vrăjitorul din Oz , carte OZ , Filmul Vrăjitorul din Oz , Vrăjitorul din Oz logo google , logo google carte , film , vrajitor , ecranizare Vrăjitorul din Oz

Google si-a schimbat logoul pentru Vrăjitorul din Oz , o carte scrisa de scriitorul L. Frank Baum , in care personajele principale Dorothy, Sperie-Ciori, Omul de Tinichea si Leul cel Las se indreapta catre marele vrajitor din Oz .

Publicata acum mai bine de un secol , cartea continua sa atraga cititorii cu povestea captivanta si cu personajele fantastice , devenind un succes mai intai local , apoi mondial . Pe baza cartii s-a facut un musical , jucat la vremea respectiva cu casa inchisa , ca apoi in 1939, regizorul Victor Fleming a decis sa aduca cartea si in interesanta lume a hollywoodului , producand un film cu acelas nume . Filmul a fost un succes la randul lui si a continuat traditia interesantei carti . Noi fanii au aparut astfel prin ecranizarea aventurilor lui Dorothy si a prietenilor ei .

Mesajul pe care autorul a vrut sa il transmita a fost ca toti suntem in stare sa iubim si sa trecem cu curaj peste piedicile pe care viata ni le intinde .


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu