Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky


Download for free aici





Pe scurt, povestea din Clear Sky se desfăşoară cu un an înaintea lui Shadow of Chernobyl, când primul grup de stalker'i ajungeau la centrala nucleară, marcând începutul seriei de explozii cataclismice şi anomalii ce aveau să schimbe Zona şi echilibrul de forţe din Zonă. Din postura de mercenar, jucătorul va fi sortit cu un rol crucial în cadrul evenimentelor care au dus la crearea Zonei, aşa cum apare ea la începutul jocului original.

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky va introduce desigur locaţii noi, ca Red Forest, Limansk sau Pripyat Undergrounds, şi va readuce posibilitatea de a te alătura oricărei facţiuni de stalker'i, pentru a o conduce spre victorie. Alte adiţii ar fi noul sistem de upgrade-uri (şi reparaţii) pentru arme şi armuri, HUD şi PDA refăcute, un sistem şi mai avansat de simulare A-Life, completat de o nouă versiune a engine-ului grafic (X-Ray 1.5) cu suport pentru DirectX 10 şi o randare mai bună sub DirectX 9. Numai să apară la timp, şi totul va fi ca-n basmele radioactive.

Cerinte minime
# Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
# 512 MB RAM
# 10 GB free hard disc space
# 128 MB DirectX® 8.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600

Cerinte recomandate
# Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+
# 1.5 GB RAM
# 10 GB free hard disc space
# 256 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 8800 GT / ATI Radeon® HD 2900 XT
# Keyboard, Mouse


1 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

yup yup yup
imba game,deci IMBA
desi nu joc asa ceva
ador filmuletele cu el ca imi place admosfera din el
singur prin padure,radioactiv,urmarit de monstri....uhuuu,imba ^_^

Trimiteți un comentariu