Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Runes of Magic preview






<data:blog.pageTitle/>
Runes of Magic este um MMORPG produs de Runewaker Entertainment si distribuit de Frogster Interactive incepand cu data de 19-Mar-2009 .
Runes of Magic este free to play,adica pe romaneste GRATIS,desi daca iti doresti anumite facilitati sau obiecte,in mod special poti sa le achizitionezi cu bani reali,de la magazinul virtual al jocului.
Jocul este foarte popular,inca de la versiunea de test open-beta,acesta a reusit sa stranga 95000 de jucatori.
In prezent jocul are peste 1 milion de jucuatori in Europa si America de Nord,la mai putin de 1 am de la lansare.
Runes of Magic poate fi definit ca un WORLD OF WARCRAFT comprimat,pentru a incapea in capacitatea de dezvoltare a unei companii de 5 ori mai mică. Aici intervine elementul surpriză, deoarece Frogster este o companie de cel puţin 10 ori mai mică, dar care a reuşit cumva să implementeze acele elemente specifice unui MMORPG care să-l salte cu un stat de om peste majoritatea celorlalte jocuri din categoria sa. Ca să fim mai exacţi, Runes of Magic are potenţialul clar de a se situa calitativ imediat sub titlurile cu bugete astronomice, fără a avea însă aceleaşi pretenţii.


1 Aici aveti voie sa comentati::

Cosmin spunea...

am apucat si eu sa il joc,ii chiar mai tare ca world of warcraft

Trimiteți un comentariu