Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Transformers: Revenge of the Fallen The Game



Cel mai nou joc inspirat din franciza ce a doborat orice record in materie de incasari in box-office-urile americane, dar nu numai, a iesit sub aripa celor de la Activision, pe data de 23 iunie. In Transformers: Revenge of the Fallen The Game, jucatorii pot să exploreze niveluri diverse (de la Cairo la Shanghai) şi pot trece instantaneu din forma de vehicul în formă de robot. La fel ca si in primul joc, poti fii de partea uneia din cele doua rase, Autuboti si Decepticoni!
Primul joc a lasat de dorit la partea povestii, dar cei de la Activision, au remediat problema, acum, Revenge of the Fallen, are o poveste ce te tine in suspans, dar si o grafica pe masura grandorii filmului.


8 Aici aveti voie sa comentati::

Cee'd spunea...

"dar si o grafica pe masura grandorii filmului."

Ce grafica???Eu cred ca te-ai uitat la desene,nu la film!!!

Cruciu Petre spunea...

aici cam are dreptate ma Lexx.
Grafica nu ii punctul forte al jocului :))

LeXx spunea...

oamenilor, sincer, eu am avut ocazia sa-l testez, mi se pare una din cele mai in detaliu grafici pana acum, in ton cu Prototype, X-Men Origins: Wolverine, Watchmen, etc... Mie mi-a placut,... si apropo, am vazut ambele FILME :))

Big D spunea...

Glumesti, nu ? Fata de precedentul sau, Transformers Revenge of the Fallen aduce o multitudine de noi elemente. Un control putin mai stabil si elemente de grafica mult superioare altor jocuri. Mie imi place si in prezent il joc.

Gj LeXx.

Big D spunea...

O singura precizare. Ai zis "La fel ca si in primul joc, poti fii de partea uneia din cele doua rase, Autuboti si Decepticoni!". Nu sunt rase, sunt tabere. Rasa e aceeasi ! TRANSFORMERS.

ady_sky spunea...

Eu sunt de parere ca ce a zis "Cee'd",e adevarat.Din punct de vedere grafic "Transformers Revenge of the Fallen" e cu mult sub 'PROTOTYPE' sau 'X-Men Origins:Wolverine'.Eu am jucat Protoype si X-men(chiar daca numai 2-3 level-uri din fiecare,ca ma plictisesc repede) si am vazut care e diferenta dintre un joc la care se lucreaza 3-4 ani(Prototype) si unu care iasa la comanda in cateva luni(Trans)

Big D spunea...

da ady, e adevarat :) ... nu este un "blockbuster" sa zic si nu se compara cu Prototype si X-Men Origins, iar misiunile sunt foarte plictisitoare dar se vede putin progres fata de primul.

Anonim spunea...

imi dati un link de unde sal iau pe PC

Trimiteți un comentariu