Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Command & Conquer 4, anuntat de EA Los Angeles



Electronic Arts a anunţat, joi, după aproape 15 ani şi 30 de milioane de copii vândute, că va publica Command & Conquer 4, încheind astfel seria.

Programat să se lanseze în 2010, Command & Conquer 4 va introduce o serie de inovaţii în clasicul C&C. EA va prezenta un nou sistem de gameplay bazat pe clase, baze mobile şi posibilitatea păstrării profilului în toate modurile de joc.

Mike Gloseki, producător la EA Los Angeles spunea ca acţiunea din Command & Conquer 4 are loc după evenimentele din Command & Conquer 3: Tiberium Wars. Este anul 2062 şi umanitatea este în pragul dispariţiei. Cu doar şase ani înainte ca misteriosul Tiberium să facă Pământul de nelocuit, cele două facţiuni inamice, Global Defence Initiative şi Brotherhood of Nod, au acum acelaşi ţel: să oprească expasiunea Tiberium-ului şi să salveze omenirea. Jucătorii vor putea, în sfârşit, să afle planul din spatele acţiunilor lui Kane, liderul NOD. În plus faţă de cele două campanii. cu GDI şi NOD, pe care jucătorii le vor putea completa singuri sau cooperativ, Command & Conquer 4 va avea şi un nou mod multiplayer, 5v5, care va promova lucrul în echipă şi care va aduce un plus de strategie ce nu a mai fost întâlnit până acum într-un joc C&C.

Command & Conquer 4 va ajunge pe piaţă, în 2010, doar pentru PC.
Asteptam si noi C&C 4, un joc, care dupa parerea mea, va trezi in multi dintre noi, nostalgia vremurilor in care petreceam 90% din timp jucand, si omorand gastile din Red Alert 1, Quake 2, StarCraft...


1 Aici aveti voie sa comentati::

Costi spunea...

doamne da sa apara

Trimiteți un comentariu