Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Darksiders: Wrath of War






Darksiders: Wrath of War este un joc de actiune produs de Vigil Games si distribuit de THQ incepand cu data de 5 ianuarie 2010,atat pe PS3 cat si pe Xbox 360.

Povestea jocului:

Scrisa de legendarul artist de benzi desenate Joe Madureira(X-Men, Battle Chasers, The Ultimates)actiunea jocului Darksiders: Wrath of War are loc intr-o lume post-apocaliptica devastata de demoni,care au adus un sfarsit prematur lumii.

Initial,au fost trimisi sa supravegheze distrugerea Pamantului,patru călăreţi din Apocalipsa,dar acestia au fost tradati,dezbracati de puteri si aruncati pe Pamant de catre maestrul lor.Jucatorii isi vor asuma rolul unuia dintre cei patru calareti,cunoscut si sub numele de RAZBOI,care porneste intr-o calatorie brutala de razbunare impotriva fortelor care l-au tradat.

Darksiders: Wrath of War aduce o lume open-world numai buna de explorat,un sistem bun de lupte,cat şi un arsenal imens de arme moderne şi mitice.



0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu