Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Ghost Recon 4 are nume?






Se pare ca Ubisoft Entartament a gasit in sfarsti un nume pentru urmatorul joc Ghost Reacon:Ghost Recon 4: Future Soldier.
Numele acesta a reiesit in urma depunerii de brevet de catre Ubisoft pentru numele amintit mai sus ,la Oficiul pentru Marci Inregistrate din SUA.

Actiunea din jocurile Ghost Reacon era stabilita intotdeauna intr-un viitor apropiat,dar se pare ca de data aceasta Ubisoft va merge si mai departe,intr-un viitor specific jocului Dark Void sau Mass Efect .Cine stie? Mai vedem noi...

Daca ne intoarcem putin in aprilie,cand Ubisoft a anuntat noul joc Ghost Reacon,cele mai multe voci ii dadeau numele noului joc astfel Ghost Recon: Predator.Probabil Ubisoft nu s-a decis inca ce nume sa aleaga,sau poate vrea sa scoata mai multe titluri pe piata,orice e posibil,mai ales in aceasta perioada de criza,care se pare ca nu afecteaza foarte tare productia de jocuri.

Ubisoft a anunta in aprilie ca noul joc Ghost Recon va fi lansat in Martie 2010,dar dat fiind faptul ca nu se cunoaste absolut nici o informatie ma indoiesc ca vom juca acest joc in primavara;oricum decat sa scoata un joc prost,mai bine lucreaza mai mult la el si il fac bine.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu