Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Beyond Good & Evil 2 inca in lucru



Destul de multi oameni s-au plans de faptul ca Ubisoft Entertament a fost destul de rezervati in legatura cu jocul Beyond Good & Evil 2 ,succesorul unia dintre cele mai faimoase jocuri-"Beyond Good & Evil".

Unul dintre oficialii Ubisoft insa,a precizat ca jocul este in dezvoltare,dar ca nu sunt informatii interesante de facut public,fapt care explica tacerea producatorilor in legatura cu acest joc.

Jocul a fost anuntat in 2008,iar de atunci nu s-a mai auzit nimic despre el.Doar Michel Ancel a reusit sa mai verse cateva informatii in presa,in care spunea ca jocul va avea o atmosfeta mult mai complexa decat predecesorul sau.



1 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

As fi recunoscator pt.actualizarea necontenita a informatiilor cu privire la aparitia acestui deosebit si incantator joc .
Am jucat anteriorul BEYOND GOOD & EVIL si este de-a dreptul fascinant pt.iubitorii de aventura , oferind atat o grafica foarte buna cat si coloana sonora de exceptie .

Trimiteți un comentariu