Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Ubisoft se scuza pentru esecul jocului AvatarMi se pare o afirmatie destul e blanda,sa spui faptul ca adaptatea filmului Avatar,sub forma unui joc creat de Ubisoft,nu s-a apropiat de scuccesul rasunator al filmului.Pe MetaCritic.com,jocul Avatar a inregistrat numai 63 de puncte dintr-un numar de 100.

Asa cum ne asteptam,Ubisoft a adus in discutie unele idei,prin care sa explice de ce jocul nu a atins asteptarile scontate.
Citez:
"We knew we were taking [some risk]. The fact that the movie was coming in December was a potential problem. We thought the game would continue to sell after the new year,"

Se pare ca problema identificata de Ubisoft a fost una haioasa la prima vedere,ei au sperat ca jocul va continua sa se vanda si in anul nou,uitand ca dupa sarbatori,intotdeauna oamenii raman fara bani si nu risca sa isi cheltuie economiile pe un joc care s-ar putea sa nu le placa.

O miscare neprofesionista spun eu,din partea unuia dintre cei mai mari producatori de jocuri ai lumii.
1 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

uau chiar fashcinant

Trimiteți un comentariu