Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Ubisoft si propriul lor sistem antipiraterie


Ubisoft Entertainment a decis sa nu mai foloseasca pachetul de programe StarForce pentru gestionarea digitala a drepturilor de autor,astfel ei vor adauga jocurilor propriul lor sistem de protejare anti-piraterie.


Pentru a juca viitoarele jocuri care se vor lansa sub sigla Ubisoftvei avea nevoie de conexiune la internet.Printr-o anumita metoda de verificare de pe Ubi.com se va verifica legalitatea copiei pe care o folosesti.Partea buna este ca nu vei mai avea nevoie de tii DVD-ul in calculator atata timp cat te joci,iar numarul de instalari pe care le vei putea face este nelimitat.

O alta stire interesanta este faptul ca Ubisoft va tine pe serverele sale Save-uri la jocurile produse de ei,astfel vei putea sa iti continui povestea ori de unde ai ramas,in cazul in care te-ai impotmolit si nu mai sti cum sa treci de acel capitol.

Brent Wilkinson a spus celor de la GameSpy ca nu se astepta la proteste din partea fanilor nemultumiti,varsiunea acestui soft fiind atasata versiunea BETA a jocului Settlers 7.

CITEZ:

"We think most people are going to be fine with it. Most people are always connected to an internet connection"



0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu