Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

BloodRayne 2


BloodRayne 2

BloodRayne 2 este un joc de actiune produs de Terminal Reality si distribuit de Majesco incepand cu data de 02-Aug-2005.

BloodRayne este un hibrid vampir,nascut din impreunarea nefireasca dintre un om si un vampir.Binecuvantat cu puterile unui vampir,dar blestemat cu o sete nestapanita de sange si cu o slabiciune fata de lumina,Rayne face din lupta sa o lupta personala.




Ultima data cand am vazut-o pe BloodRayne in 1935,ea s-a unit cu misterioasele forte ale Brimstone Society,pentru a distruge o baza Nazista care producea soldati cu puteri supranaturale.Tatal ei,Kagan, un influent colaborator nazist,a fost ucis intr-un accident la inchearea razboiului.
Inselata sa isi ucida propriul tata,Rayne si-a petrecut ultimii 60 de ani ucigand pe cei de-o seama cu ea.Acestia s-au unit intr-o banda,numita Cult of Kagan,promiţând să continue moştenirea lui Kagan si sa creeze o lume in care suprematia sa fie detinuta de vampiri,iar oamenii sa fie doar niste "animale" crescute pentru sange.







2 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

BloodRayne 2 este cel mai tare joc cu vampiri posibil din lumea intreaga

Anonim spunea...

prea pizda

Trimiteți un comentariu