Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

StarCraft 2 beta patch-informatii


StarCraft 2 beta patch-informatii


Nu trece nici o saptamana fara sa apara un nou patch pentru jocul de strategie StarCraft 2(Starcraft II).Daca ultimul patch,Patch 8, a fixat anumite lucruri in legatura cu balanta de putere dintre cele trei rase,patch-ul cu numarul 9 va aduce content nou jocului.


Chris Sigaty,lead creator la Blizzard,a afirmat ca noul update va aduce un map editor,care va permite jucatorilor sa isi creeze harti customizate dupa bunul plac.Acest Galaxy Map Editor va permite sa creezi scenarii si moduri complete si se spera a fi unul dintre principalele atractii la acest joc.

Pentru un moment nu va putea fi posibil sa iti uploadezi creatiile pe internet,dar cu viitorul update al site-ului Battle.net si modificarea versiunii 2.0 a site-ului,totul va fi posibil.Cu acest serviciu,Blizzard spera sa poate comercializa,diferit content,astfel incat sa se ajunga la gradul jocului World Of Warcraft (WOW).

De asemeanea,update-ul de care vorbeam mai sus,va aduce si o versiune Beta pentru calculatoarele MAC.

Odata cu viitoarele patch-uri va vom aduce alte informatii noi.Pana atunci Die you filthy Zerg, die die die0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu