Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Karos Online-detalii jocKaros Online-detalii joc Karos Online este un MMOG,produs de Galaxy Gate si distribuit de NHN Corporation pe PC,incepand cu data de 09-Apr-2010.

In Karos Online,jucatorii intra in pielea unui erou,dornic sa invinga intunericul care domneste in lumea Asmara,pentru a castiga gloria care sa il faca unu dintre eroii mitici ai Karos.Prin questuri,batalii intre guild-uri si batalii masive,jucatorii lupta pentru dominatie totala,astfel incat sa se ridice cat mai mult in Fletta.

Fletta reprezinta un sistem complex prin care se verifica  progresia jucatorilor in jocul amintit,pe langa traditionalele level-uri si le permite jucatorilor sa isi mareasca resursele si itemele disponibile.

Avand o puternica,componenta RPG si o gama larga de abilitati de lupta,Karos Online oferă o experienţă bogată intr-un joc care isi propune sa adune cat mai multi oameni care sao populeze.
0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu