Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Amnesia: The Dark Descent un joc rascolitor


Amnesia: The Dark Descent un joc rascolitor

TAGURI :Amnesia: The Dark Descent detalii Amnesia: The Dark Descent system requirements Amnesia: The Dark Descent cheats Amnesia: The Dark Descent trainer Amnesia: The Dark Descent torrent Amnesia: The Dark Descent crack Amnesia: The Dark Descent cd key Amnesia: The Dark Descent release date Amnesia: The Dark Descent cerinte Amnesia: The Dark Descent serial Amnesia: The Dark Descent torrent download Amnesia: The Dark Descent trainer Amnesia: The Dark Descent trainer download Amnesia: The Dark Descent patch Amnesia: The Dark Descent cerinte sistem


Amnesia: The Dark Descent este un action horror , produs de Frictional Games si distribuit pe platforma PC ,  incepand cu Data lansării: 08-Sep-2010 .

Mainile incep sa imi tremure , in timp ce scriu acest articol , iar mintea incepe sa imi slabeasca datorita evenimentelor la care am fost martor . Continutul acestui articol , poate fi prea teribil si terifiant , chiar de necrezut ... dar va asigur ca tot ceea ce voi scrie aici este ADEVARAT . Pentru binele nostru - al meu , al tau si al tuturor - te indemn stimate CITITOR sa fi ATENT , si sa iei in considerare toate problemele pe care eu , le voi divulga aici .

S-ar putea sa fii familiarizat cu Amnesia: The Dark Descent , un fel de joc horror interactiv propus pentru a rula in calculatoarele copiilor nostri , sau chiar in al tau ... Expunerea la acest tip de entertainment poate induce cosmaruri , stari de frica , atacuri de panica - au fost chiar raportate cazuri de spitalizare , datorate unor spasme cerebrale rezultate in urma incercarii unui singur joc - Amnesia: The Dark Descent . Niste detalii obscure despre jocul amintit pe puteti gasi pe site- ul www.AmnesiaGame.com , dar poate site- ul oficial nu va va satisface curiozitatea in legatura cu acest joc ; de aceea poate ar trebui sa urmariti plasmuirea pe care o voi expune in cele ce urmeaza .Am simtit nevoia , la fel ca voi , sa caut mai multe detalii despre Amnesia: The Dark Descent  si am decis sa rascolesc arhiva imfamului sau creator - Frictional Games .

Pentru a face acest lucru , am fost nevoit sa calatoresc in orasul portuar Helsingborg , situat langa intunecatele campii din sudul Suediei . La sosire am fost coplesit de un sentiment distinct de discomfort . Acest sentiment  s-a intarit in momentul in care aproape ratacit , i-am intrebat pe locuitori unde este sediul Frictional Games . Oamenii pareau sa fie inspaimantati doar de amintirea spurcatului nume , astfel au refuzat sa dezvaluie orice sfat care m-ar fi apropiat de calea cea buna . Doar mituind un betiv pe treaz , am putut sa dau de locul in care a luat nastere Amnesia: The Dark Descent .

Tulburatoarele detalii ganguite de batranul drojdier , imi bantuiau inca mintea , in timp ce incercam sa ii urmez instructiuniile pana la atelierul mult cautat . Cu cat ma apropiam de destinatia mea , observam schimbari de peisaj , de arhitectonica ... colidoarele inguste , brusc s-a latit , niste edificii impozante au aparut din senin , iar locuitorii acelui tinut parca nu aveau pereche de urati si de hidosi ce erau .

Amnesia: The Dark Descent

Dupa o plimbare nedorita si mai mult decat neplacuta , am gasit adresa cu pricina . Realitatea m-a lovit brusc , si iar o strare de greata , spleen si angoasa mi-a umplut trupul din nou . Cladirea cautata era un local parasit , malos , plin de mazga si intr-o evidenta stare de degradare . Marind pasul , inspre intrare am descoperit niste ziduri pictate cu desene ciudate care cresteau atat in dimensiune cat si in complexitate cu cat inaintam . Dumnezeu stie ce oare cautam eu in acel loc , pentru ca eu sincer , nu mai stiam .

Tremurul picioarelor era mare , dar mai mare era dorinta de cunoastere si in cele din urma m-am aventurat in subsolul cladirii . Un tablou parca statea de garda la usa subsolului . Am aruncat o privire si am ramas inert , inghetat pe dinauntru de monstruoasa pictura , care mi-a indus o frenetica panica . Ea reprezenta un chip grotesc , monstruos , blasfemator chiar , pictat pe o panza alba , ciudat de curata . Doar un nebun ar fi putut sa creeze o astfel de non arta . Trecand de inspaimantatorul hol , pana la subsol , am ajuns intr-o camera spatioasa si intunecata , impartita parca in mai multe compartimente . M-am apropiat de un compartiment pentru a-l investiga  mai de aproape .
Amnesia: The Dark Descent
O frica covarsitoare m-a cuprins , inima mea parca s-a oprit , i-ar prin vene parca circula un sange rece , deloc uman . Chibritul pe jumatate aprins , mi-a cazut dintre degete si s-a stins imediat ce a ajuns pe pardoseala de piatra umeda . Cu disperarea m-am zbatut sa ies afata prin usa de lemn masiv . In panica mea , am reusit sa iau cateva documente si am taiat-o din acea casa bolnava . Nu am mai calcat de atunci niciodata in acel pamant parasit Dumnezeu pentru totdeauna . Citind prin documentele sustrase , am gasit urmatorul pasaj : " In a opta zi a lunii Septembrie din blestematul an 2010 , stelele se vor alinia din nou dupa 1000 de ani  si Amnesia: The Dark Descent va fi eliberat in lume . Ma voi ruga pentru voi toti !!! "

Draga CITITORULE , daca te-am lasat cu un semn de intrebare in legatura cu experienta mea , te sfatuiesc sa nu incerci sa o retraiesti . Dar daca vrei sa stii cu adevarat ce m-a speriat atat de tare in acea camera intunecoasa , te indemn sa astepti ca jocul Amnesia: The Dark Descent sa apara in lume , astfel o sa realizezi singur , motivul pentru care nu am vrut sa detaliez aceea sinistra intalnire .

Vizualizati urmatorul filmulet , sigur o sa va faca o imagine despre atmosfera traita de mine :


16 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

zi si mie serialu ala sa pot sa ma joc pls

Anonim spunea...

serial: 11111111111111

Unknown spunea...

THETA9211H1PBD

Anonim spunea...

"Oamenii pareau sa fie inspaimantati doar de amintirea spurcatului nume , astfel au refuzat sa dezvaluie orice sfat care m-ar fi apropiat de calea cea buna . Doar mituind un betiv pe treaz , am putut sa dau de locul in care a luat nastere Amnesia: The Dark Descent ."

Ce exagerare si copiere totala. Revino-ti in fire. Exact asa e si povestea din jocul "Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth".
Mergea sa investigheze, intreba oamenii, oamenii refuzau sa raspunda, mituieste un betiv, betivul ii spune aproape totul.

Anonim spunea...

Asta ar trebui sa fie un blog cu articole? Exagerat e putin spus. Fara suparare, dar tu ai visat urat sau ce ai patit de ai putut scrie asemenea randuri?

Anonim spunea...

ma poi eu vreau cd key cine il are

Anonim spunea...

Cine are CD KEY plss

Anonim spunea...

dar NU MERGE DUPA CE AM BAGAT THETA9211H1PBD

Anonim spunea...

e superrr tare jocu`!!!

Anonim spunea...

acest joc mi se pare foarte nepotrivit. credeti ca va veti distra? din cauza acestui joc multi vor pacatui,vor omori si vor trece de partea "cealalta" . eu zic mai bine sa va inchinati inainte de culcare, sa indepliniti cele 10 porunci zilnic si sa mergeti la biserica mai des...ca nu cred ca rugaciunea a facut rau cuiva.dar e alegerea voastra.nu va mai bagati in cap tot felul de prostii. sper ca v-am deschis ochii cu acest comentariu.SI SUNT O PERSOANA CRESTINA SI NU IMI ESTE DELOC RUSINE SA RECUNOSC SI SA SPUN CA MERG LA BISERICA SI CA MA ROG.

Anonim spunea...

Esti dus rau :-j Jocu e prea tare.

Anonim spunea...

A da? Si daca e asa cum zici ca locu ala era pustiu atuci ei cum au creeat jocu fara energie? Prin magie neagra sau ce..Gandeste de doua ori..

Anonim spunea...

imi bag pulaaa in el joc ca orice serial nu merge si se crasheaza

Anonim spunea...

Nu are nici o treaba cu credinta...frate dute si ia-ti si teoriile de calugarita...joaca jocu daca ai coaie..daca nu baga barbie...Cius

Anonim spunea...

Ba copile du-te si bea un pahar cu apa ca tie foame si nu mai abera atat'',
cum dracu sa se elibereze amnesia pe pamant wtf

Anonim spunea...

Ba si eu ma duc la biserica si sunt crestin...dar e doar un joc in plm! Daca-l joci doar nu vine dracu si te mananca

Trimiteți un comentariu