Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

FIFA 11 vs PES 2011 - impresii


FIFA 11 vs PES 2011 - impresii

TAGURI :FIFA 11 vs PES 2011 , FIFA 11 impresii , FIFA 11 detalii , FIFA 11 lansare , FIFA 11 system requirements , FIFA 11 torrent PES 2011 IMPRESII , PES 2011 DETALII , PES 2011 LANSARE , PES 2011 SYSTEM REQUIREMENTS , PES 2011 TORRENT comparatie intre FIFA 11 si PES 2011


In fiecare an , povestea este aceeasi , rivalitatea cunoscuta intre FIFA si PES dainuie de ani buni . Producatorii se intrec intre ei in inovatii si noutati , incercand sa domine piata simulatoarelor sportive care au ca nisa principala , Fotbalul . EA parca ne-a plictisit cu jocurilor lor parca de o valoare mai scazuta in fiecare an , insa acum cu FIFA 11 , ne promite marea cu sarea , oare nu asta au facut in fiecare an ??? In schimb Konami , un producator cu mai putine licente de joc si mai putine fite de asemenea , continua sa dezvolte un joc care castiga an de an tot mai multi adepti - Pro Evolution Soccer 2011 .

Rivalitatea este stransa , iar parerile sunt impartite ; dar pe baza detaliilor puse la dispozitie de producatori si de site-urile de profil , am de gand sa fac o paralela impartiala , de unde VOI cititorii , sa trageti concluzia . Sa incepem...

FIFA 11

FIFA 11 IMAGINE

Incepem cu mai cunoscutul FIFA 11 care a fost laudat , dezmierdat si promovat extraordinar de catre producatorii lui . Am citit pe niste site-uri de profil ca EA a refuzat sa ii lase pe editori sa filmeze momente de gameplay din FIFA 11 , desi acestia puteau sa arate lumii un filmulet de prezentare de inalta calitate . Ciudata miscare , oare are ceva de ascuns ? Oricum , EA Vancouver , producatorul FIFA 11 , a incercat la fel cum incearca an de an sa imbunatateasca noile jocuri ale francizei si sa elimine principalele probleme evidentiate la jocurile anterioare de catre fani si jurnalisti ( in special prostia de care dadea dovada portarul de fiecare data ) , astfel au adaugat noi animatii si au lucrat din greu pentru a modela jucatorii si pentru a-i face cat mai realisti cu putinta . Ca rezultat , jocul este foarte bine " lustruit si polizat " , contactele dintre jucatori sunt mult mai realiste ca inainte si acum este mult mai usor sa pastrezi o posesie a balonului cu propriul trup . Nu in ultimul rand , suturile la poarta se simt la fel de natural , astfel incat suturile " peste stadion " vor fi mai rare , in detrimentul suturilor la poarta .

Intr-un asemeanea interval scurt de timp , este totusi aproape imposibil de verificat impactul noilor caracteristici , precum modul de Personalitate al jucatorilor , pentru simplul fapt ca jocul trebuie testat anevoios inainte . In general FIFA 11 arata bine , cam din toate punctele de vedere si se aseamana cu FIFA 10 in cateva caracteristici , asta este un lucru bun , daca stam sa ne gandim bine FIFA 10 nu a fost chiar o dezamagire . Nu va faceti griji , daca sunteti fani FIFA , noul joc al seriei probabil va fi la fel e bun pe cat se astepta .
Acestea fiind spuse , nu cred ca ar fi corect sa mai spun ceva pentru ca inca jocul nu a fost lansat si doar dupa lansare voi putea evidentia mau multe trasaturi si caracteristici .

PES 2011


Acum este timpul sa scriu despre PES 2011 . Un jurnalist prezent la GamesCom 2011 a spus , citez : " Dupa cateva meciuri pe versiunea BETA a jocului , va marturisesc ca asteptarile mele pentru jocul de acest an au scazut dramatic , desi la inceput entuziasmul era urias . Am  avut intr-adevar putine sperante ca jocul acesta se mai poate redresa , dar cand am luat controlerul in mana , parca , parca jocul mai avea o speranta .  " Asta a fost marturia unuia care a avut norocul sa participe la GamesCom 2011 si mai presus de atat , care a avut norocul si sa incerce acest joc. Trecand peste marturia acestuia , din ce am vazut din trailere si din ce am citit , grafic jocul nu s-a bucurat de o imbunatatire majora fata de anul trecut , dar daca stai mai atent si privesti modelele jucatorilor si felul cum au fost finisate ,  parca PES 2010 provine dintr-o era straveche .
Noile animatii cu care producatorii se lauda , sunt intr-adevar un pas inainte si o bulina alba pentru joc , dar sunt sigur ca jucatorii inraiti vor gasi ceva ce nu le va placea sau care pur si simplu nu ii va face sa se simta bine .Viteza jocului a fost putin diminuata , astfel el va arata mult mai realistic si mai usor de jucat .

Asadar , esti nevoit sa folosesti sistemul de pase , mult mai intens ca inainte , daca vrei sa dai gol . Faza cu unu care ia mingea , driblizeaza tot si da gol nu va mai putea fi facuta . Dupa cum spunea , pasele au fost de asemenea mult imbunatatite , acum vei putea sa lansezi mingea exact acolo unde vrei . Nu vei mai putea sa dai vina pe sistemul automat de pase , acum tu esti respunsabil de tot ceea ce se intampla in joc . Unii dintre voi s-ar putea sa se teama si sa considere ca jocul a devenit prea complicat pentru ei , dar nu este adevarat . Nu iti ia mult sa te obisnuiesti cu noul sistem , primele cateva pase sunt mai grele , apoi totul decurge de la sine . Nu vei fi nevoit sa te antrenezi cu orele , ca sa joci decent un meci . Suturile - cea mai buna parte a acestei francize - sunt mai frumoase si mai spectaculoase ca niciodata , dar nu vei putea sa le dai din orice pozitie . Trebuie sa fi atent unde esti pe teren si unde se afla  fundasii fata de tine , daca vrei sa ai vre-o sansa sa dai gol .

Zona de joc care are nevoie inca de " polizare " este aceea a sistemului de coliziune dintre jucatori . Acesta , intr-adevar ia din realismul jocului si din naturaletea pe care am vazut- o la FIFA 11 . Nu ma intelegeti gresit , au existat cateva imbunatatiri , dar se putea mai mult , daca te lovesti de alt jucator , jucatorul tau se opreste pur si simplu in loc , nu cred ca vrei asa ceva intr-un meci . Driblingul nu este foarte usor de facut , pentru ca datorita inertiei jucatorilor , ei sunt greu de controlat , trebuie sa va obisnuiti putin inainte .
In ceea ce priveste sunetul si comentariile , exista loc de mai bine .


Cam atat din paralela pe care am vrut sa o fac . Concluziile dupa cum am zis , le trageti voi - CITITORII si JUCATORII francizelor amintite .

Pana la lansarea oficiala a jocurilor , va urez gameplay placut !!!
                                                      FIFA 11 Vs PES 2011
Editor : Petre Cruciu .


39 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

Ca orice fan a acestor doua jocuri, astept cu nerabdare sa le incerc:D.

Cruciu Petre spunea...

bineinteles , ma bucur ca dati interes acestor jocuri , as fi foarte fericit daca ati reusi sa faceti o paralela subiectiva

Anonim spunea...

Am vazut si eu pe YouTube ce inbunatatiri aduc cei de la FIFA 11 (ea Sports) Personality nu mai stiu ce..Si din cate am inteles eu,un jucator cu OVR mare poate face un cerc in fuga (adica apasand butonul sa fuga cat de repede poate) mai mic decat un jucator cu OVR mic. http://www.youtube.com/watch?v=1GSVOOrkBPw&feature=fvst introduceti acest site in browserul dumneavoastra si o sa intelegeti mai bine ce v-am spus.

Jocurica spunea...

Tocmai am descarcat demo-ul pentru FIFA 11 (PS3) si vreau sa spun ca pur si simplu e genial, imi place mai mult decat FIFA 10. EA Sports face o treaba excelenta...

Anonim spunea...

ma lasati fifa pesu e cel mai tare joc de folbalt fifa e total depashit mai bn joci pes 2006 decat fifa 2010 credetima ce spun o zic de pe propria experienta ;)

Anonim spunea...

pes-ul 2006 este intradevar o referintza in ceea ce priveste gameplay-ul , dar stilul de caratori ai mingii din editziile urmatoare este oribil ! dar suturile ? vai de mine,dar totzi fotbalistii or fi tampitzi?!...de-aia n-au licentza,nu au acordul jucatorilor jignitzi de modul de apreciere a valorii lor reale !
bine , nici fifa nu duce lipsa de grosolanii oribile , dar e un pic mai cursiv si mai jucabil online ! e parerea mea,parerea unui jucator al tuturor jocurilor de fotbal pe pc,ps3 si xbox ...i-mi placea TIF !

Anonim spunea...

E normal ca ambele sa aibe grafica cu o nuanta mai buna de la an la an ,dar gameplay-ul? aici schimbarile ( nu neaparat imbunatatirile),cred ca se fac de dragul schimbarii ! oare nici unul din responsabilii cu asta nu a jucat fotbal? sau macar sa inteleaga fenomenul...adevarul e ca daca fac unul reusit nu mai au inspiratie suplimentara la anul...gafe cat cuprinde..da am pretentii la pretul jocului !

Anonim spunea...

joc si pes si fifa...marea diferenta intre ele este ca la fifa te ajuta mult jocul sa recuperezi mingea pe cand la pes jucatorul ia mingea doar daca ai dat tu comanda sau daca jucatorul advers intra in tine,,aci eu cred ca e marele ajantaj al pes-ului..daca joci sa joci tu ,,,nu calculatorul...merci mult

Anonim spunea...

hai ca e mai mishtoo fifa

Anonim spunea...

yo am un ps3 si nush ce joc sa-mi ia pes 11 sau fifa 11? app pes 11 are echipe romanesti?pls ajutati-ma:))

Anonim spunea...

in anul acesta se pare ca fifa si`a facut treaba mai bine decat pes ... FIFA e campioana in 2011 !

Anonim spunea...

fifa 11 este cu cel putin 2 clase peste pes 11 anul acesta , cu unii dintre voi nu se poate discuta deoarece sunteti doar niste copii fara experienta. Nu vreau sa insult pe nimeni....vreau doar sa ma fac inteles cat mai bine. Si in privinta articolului publicat de tine domnule admin , vreau sa spun ca este foarte bine gandit. Multumesc....

Anonim spunea...

Trebuie sa fii prost sa zici ca Pes11 e mai bun ca FIFA11. La pes jucatorii zici ca sunt paralizati...

Anonim spunea...

PES 2011 si FIFA 2011 le am pe ambele si fara nici o comparatie PES este cel mai bun

PES :
-fete mai clare
-dribling
-grafica
-inclusiv echipe din romania nu sunt fan da echipele sunt DinamoB. CFR U.Urziceni
-toate echipele nationale posibile
-jucatorul tau facut de tn(se poate duce or ce echipa CLUB + NATIONALA) cu numele tau te transferi etc.

FIFA :
-echipa ta
-fete slabe dar reusite (ca la PES)
-practice mode mai reusit ...

PES 2011 VS 2011 FIFA
7 3

e dificil de ales ambele sunt tari dar PES e mai reusit


P.S.:pls comentarii

Anonim spunea...

uniiiii copiiiii sunt prosti si au doar un joc din astea doua si normal ca il favorizeaza eu le am pe ambele si PES e mai tare

Anonim spunea...

Pes este mai bun in toate capitolele decat fifa.Fara supararea le-am jucat pe amandoua si le cunosc ,iar pes depaseste fifa in toate capitolele mai putin unul care pt mine e suparator.NU ARE LICENTE!E aiurea atunci cand tre sa tragi diferite patch-uri de pe net ca sa iti puna 5,6 ligi de fotbal! E UN MARE DEZANVANTAJ ,dar in rest nota 10!

Anonim spunea...

Offf doaaamne ce sa mai vorbim eu am PES 2011 are si grafica mai calumea si toate fetele la jucatori intr-adevar seamana si in plus e si mai ieftin.Deci copii cumparati PES ca e mult mai fain decat FIFA:D

Anonim spunea...

Ba fratilor cumparati PES ca e mai calumea.Eu nu zic sa dati banii pe FIFA ca am si eu si nu se merita deci:1.PES grafica mai calumea,2.jucatorii seamana 1 cate 1,echipe cu costume noi.3.3 echipe din romania...Asa ca atu inteles nu?

Anonim spunea...

mai copii! ...am PC,PS3,XBOX360.Am fifa + pes 0,1,2...11.SIMPLU: aici gustul fiecaruia e baza,clar! parerea mea:PES 6 este de referinta all time al seriei sale. mai incolo,referitor la gameplay,pasi uriasi ,dar siguri inapoi.aici nu vorbim de grafica.pana aici nu suportam fifa.Incepand cu fifa 7,am avut o revelatie trasnet,nu mai pot juca pes decat 1 meci.nu mai vorbesc online e catastrofa!sorry!pes a revenit bine in 2011 mai un dribling,mai un sut,mai o deposedare cat de cat...dar sunt batran si bolnav sa le am pe amandoua,pentru ca iubesc prea mult fotbalul! apropo! TIF le da clasa la amandoua,oare de ce s-a oprit seria macar pe PS2?1

Anonim spunea...

Deci castigatorul este pes 2011 da? Eu asa il vad.

Anonim spunea...

deci jocul acesta e mai ceva ca realitatea poate cel mai bun facu t versiune ps 3 intrece xbox ori cum chiar daca conami a evoluat cu pes in ultimi ani sunt de parte de ea sports ...voi ce ziceti?

Anonim spunea...

Am jucat pes 2011 si fifa 2011, fifa 2011 e cel mai bun joc de fotbal de pana acum, asta e parerea mea, e de 1000x ori mai bun decat pes la orice capitol

Anonim spunea...

salut, fiecare cu parerea lui, mie imi palce mult mai mult fifa11 decat pess, dar marele minus pt mine la fifa e faptul ca jucatorii nu prea cresc la pret si mai nici o echipa nu cumpara jucatori de valoare pe cand la pess e totul invers, cresc jucatorii la pret si tota lumea face transferuri. plus ca bugetul e mai variat.Ar mai fi licenta de uefa (in principal) si copa libertadores pe care fifa nu le are si asta e un minus.

Anonim spunea...

ar fi multe de spus
primul lucru ar fi platforma celor 2 jocuri
intotdeauna variantele de console vor fi mai lucrate mai bine
de ce?fiindca apoi se face portarea lor pe pc
pes este portat bine pe pc,aproape nefiind mari diferente intre platforme
diferente ma refer ca gameplay,nu estetic
deci din start fifa 11 pc nu este fifa 11 xbox360/ps3 ceea ce inseamna un minus urias,iar pes pe pc este acelasi cu cel de pe console
apoi cine a zis ca fifa 11 pc este o combinatie fifa 10+elemente din world cup,este o mare minciuna si spun asta fiindca sunt posesorul unui xbox360 avand jocurile fifa 10,world cup 2010,fifa 11,pes 2010,pes 2011
asta e doar o manevra care sa va faca sa cumparati jocul de pc
adevarul nu-l stie nimeni,ori nu stiu sa-l porteze ca lumea jocul,ori nu le pasa de fanii pc si se concentreaza foarte mult pe console
fifa 11 pc vs pes 2011 pc,nu se pot compara din cauza ca engine-ul de la fifa este prea vechi fata de cel de la pes
asta inseamna realism,fluiditatea jocului,grafica mai pe scurt gameplay
gameplay-ul de la pes pc este cu mult peste cel de la fifa pc
engine-ul la fifa a fost acelasi de la fifa 06 pana la fifa 10(inclusiv fifa 10),la pes engine-ul s-a schimbat la pes6/we 2007(este pes 2007),pes 2008 si pes 2010
din aceasta cauza fazele de la fifa 11 sunt cam repetitive,iar la pes sunt mult mai diversificate
mai aveam multe de spus la platforma pc dar scurtez

fifa pc vs pes pc

licentele aprox. 20 de ligi complete,lipsa licente cupe internationale vs licente cluburi(care sunt putine,are ligue 1 si eredivisie complet licentiate),cupe internationale(UCL,Europa,Libertadores)
engine vechi(gameplay slab,faze repetitive) vs engine nou-nout(un gameplay mai realist,rar se repeta aceleasi faze)
nu seamana cu cel de pe console vs pes este identic cu cel de pe console
fifa este mai usor de editabil(deci sanse sa iasa patchuri cu ligi complete si sa ruleze simultan cu celelalte) vs un joc care nu a fost niciodata 100% editabil(mereu in patchuri,unele ligi le inlocuiesc pe altele)
fifa 11 are direct ip vs pes care n-a avut si nu avea niciodata,cat e la comanda Seabass(omul care culege laudele seriei pes)
apoi platformele xbox360 si ps3 care practic au acelasi gameplay
pe platformele consolelor xbox 360 si ps3 este greu de judecat,deoarece nefiind ambele au minusuri si plusuri la unele capitole

fifa 11 xbox/ps3 vs pes xbox360/ps3

aceeasi treaba mai sus cu licentele
fifa gameplay-ul bun vs pes gameply-ul ceva mai bun(motivul este ca in fifa jucatorii alearga ca nebunii si obosec greu rezistand tot meciul,pe cand in pes daca ii pui numai in sprinturi ii termini din prima repriza)
online-ul la console este la fel(nu exista lan si direct ip,doar serverele oficiale)

Anonim spunea...

despre carierele celor 2 jocuri mi se par ambele bune,dar nu perfecte
pes ii lipseste ligile,iar fifa ii lipseste europa league,ei avand in continuare uefa league practic
virtual player este become a legend
manager mode este master league
dar fifa pe console are 2 lucruri in plus de pes:
modul be a goolkeper,care poate fi gasit si in virtual player
si modul ultimate team,care ma face sa joc
nu se compara carierele cu ultimate team
ultimate team este precum fifa supertars(cards game)doar ca joci meciurile in cupe(16 echipe per cupa),fiecare cupa avand anumite cerinte in primul 11 si banca de rezerve
in fiecare meci jucat in functie de performantele in meci,poti primi intre 250 si 600 de coins.cu aceste coins(monezi)cumperi stema echipei,kit home,kit away,contracts(jucatorii joaca cateva jocuri,apoi trebuie sa le aplici astea),healling(vindeca diferite parti ale corpului sau chiar tot corpul dupa accidentari),jucatori bronze,silver,gold
eu practic mi-am creat juventus torino(stema,kituri,stadion)dar cu jucatori unul si unul
la pes pe console in online,cam seara in fiecare ora sunt competitii,e super misto ca participa 100 de insi mai mereu desi sunt 200 de sloturi

eu doar v-am spus cum sunt aceste jocuri
nici unul nu este complet,asa ca luati-le pe amandoua

Anonim spunea...

din cate vad eu si am jucat si pes si fifa 2011 pes parca trece peste fifa la capitolu grafica si jucatori(fete,dribling)etc...deci votez pes

Anonim spunea...

Dupa 11 ani de jucat fifa...am trecut la pes. M-am saturat de rateurile celor de la fifa si bomboana asta de pe coliva fifa 11 cu frameurile alea de care nu am reusit sa scap. Parca cei de la EA au facut jocul impotriva placilor ATI, ma rog....La revedere Fifa, Buna ziua PES!

Anonim spunea...

anul asta pes 11 e mult peste fifa 11 fifa 11 misa parut cea mai praf din toate fifa dela 07 in sus deci pes 11 la putere in 2011 !

Anonim spunea...

PES e varza, Messi are viteza de melc, fundasii alearga mai repede.

Anonim spunea...

Eu am jucat amandoua jocurile.Mai intai despre fifa 11:jocul este bun de jucat 4 ore,apoi gata(zic de pc pentru ca nu m-am jucat pe xbox sau ps3).Pes 2011:nu ii mai departe de fifa,DAR cei de la pes au asul din maneca cu Become a Legend.Initial m-am jucat un meci si deja vroiam sa-l sterg,dar am intrat la BAL(pe scurt) si de atunci cred ca de o luna m-a joc incontinu pes 2011.Da,da,fifa 11 are fete faine bla,bla,bla,cei important este gameplayul si sa nu uitam:fifa=arcade,pes=SIMULATOR
Eu pentru anul asta votez Become a Legend de la pes 2011

Anonim spunea...

PES-ul din anul acesta mi se pare lent si jucatorii deabia alearga, iar suturile sunt urate, in rest tot ce e fain la PES, este modul BECOME A LEGEND si atat. La FIFA totul este schimbat, jocul mai bun, grafica mai buna, goluri exceptionale, pase ,,TIKI-TAKA'' si MANAGER MODE este modul meu preferat din FIFA, deoarece cand vrei sa transferi un jucator, iti arata legitimatia lui si tote detaliile despre el. Anul acesta cred ca tot FIFA o sa fie mai bun decat PES, aflam la toamna.

Ionel Mesaroş spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Doamne impresii.......frate tu te gandesti ce spui
puneti si tu intrebarea asta
Cine e EA sports si cine e KONAMI:))
Cate jocuri a fac ut EA sports si cate a facut KONAMI:))))
Pes 11--->Un joc foarte lent cu o gramada de buguri
Fifa 11---->Un joc foarte tare si nu am gasit nici un bug
Cei de la EA sports nu au adversar in jocuri
FIFA 11 bate la fundulet PES 11

Puiu spunea...

sincer,jocul in sine mi se pare foarte ok,insa cu controalele,lasa de dorit.Nici acum nu mai pot juca pentru ca nu mai stiu pasa la inaintare si centrarea

Anonim spunea...

lol frate ecomparati fifa 11 cu pes 11 ? Intrebarea e macar o jumatate din cei care au comentat pot rula jocurile pe pc ? :)) Eu le am pe aman2 la detalii maxime si pot sa spun ca fifa este cu mult peste pes ! ;) Gameplay , Dribling , Training , Grafica , Etc.. Pes intrece fifa doar la modelele ghetelor de fotbal !

Anonim spunea...

FiFa E mUlT mai TAREEE pesu are dezavantaze si grafica mult mai proaste

Anonim spunea...

daca fifa are un + la grafica fata de pes , m-am convins cine esti :))..

Anonim spunea...

Mie imi plac amandoua dar parca pes a depasit putin la grafica si la fetele jucatorilor

Anonim spunea...

Sunt de acord ca fifa intrece pes,dar pesa re grafica buna,ghete super...Dar fifa e mai realist!

Trimiteți un comentariu