Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

FIFA11-(FIFA Soccer 11)


FIFA 11-(FIFA Soccer 11)

TAGURI :FIFA11 detalii FIFA11 system requirements FIFA11 cheats FIFA11 trainer FIFA11 torrent FIFA11 crack FIFA11 cd key FIFA11 release date FIFA11 cerinte FIFA11 serial FIFA11 torrent download FIFA11 trainer FIFA11 trainer download FIFA11 patch FIFA11 cerinte sistem

FIFA 11 DETALII , FIFA 11 SERIAL

FIFA 11-(sau FIFA Soccer 11 cum este cunoscut in America de Nord) este un simulator sportiv ( fotbal ) , produs de EA Canada si distribuit de EA Sports incepand cu data de 28 Septembrie 2010 in America si 1 octombrie in Europa .


FIFA 11 va fi cel de-al 18 - lea titlu al seriei FIFA si va fi facut pe acelsi engine , atat pe consolele next gen : Xbox 360 si PlayStation 3 cat si pe PC ( in premiera ) . Datorita acestul lucru , se pare ca vom asista la o revolutie grafica al jocului FIFA 11 pe PC , o revolutie mult asteptata de catre totii fanii seriei FIFA din lumea intreaga .

Pe langa grafica uimitoare care ne-a fost promisa noua , jucatorilor pe PC , EA a mai precizat si alte schimbari aduse de acest joc seriei FIFA , schimbari precum : un AI mai bun , un mod de cariera mai atractiv , mai complex , si mai bine dezvoltat , un nou sistem de pase si un nou sistem de customizare a kit-urilor jucatorilor , imnurile originale ale echipelor vor fi cantate acum de catre suporteri , care vor arata mai originali si mai reali ca niciodata  . De asemenea jocul va introduce in premiera , FIFA Theatre , prin care jucatorii vor putea sa salveze pe hard drive reluarile si golurile pe care le-au dat in joc .

O alta chestie cu care se mandresc cei de la  EA este faptul ca detin peste 30 de licente pentru campionate , peste 500 de cluburi licentiate si mai mult de 15000 de jucatori cu nume si atribute reale .

Gameplay - ul din FIFA 11 va fi mult imbunatatit si va permite o experienta fotbalistica aproape de cea reala ; practic jucatorii vor putea sa faca aporape tot ce vor pe teren , in materie de miscari , pase , preluari , suturi si altele .

Stirile despre FIFA 11 sunt promitatoare , promisiunile parca incearca sa iti garanteze ca va merita jucat , dar noi ramanem nemiscati , pana cand jocul isi va face aparitia , atunci vom sti pe bune daca acest joc , este intradevar o revolutie grafica si de gameplay , asa cum producatorii au promis .





8 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

cum downloadez

Anonim spunea...

CUM IL IAO

Anonim spunea...

din magazin il luati

Anonim spunea...

e super

Anonim spunea...

cum se descarca??

Anonim spunea...

poate sa-mi spuna cineva un site de pe care pot sa descarc fifa soccer 2011.eu am unul cu cateva echipe va rog sa aveti griza sa nu fie asa.eu vreau cu toate echipele multumesc .alex.

Anonim spunea...

cum downloadez?

Anonim spunea...

cum salvez instant replay-urile(reluarile) la fifa 2011?

Trimiteți un comentariu