Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Mafia 2 detalii


Mafia 2 detalii

TAGURI :Mafia 2 detalii Mafia 2 system requirements Mafia 2 cheats Mafia 2 trainer Mafia 2 torrent Mafia 2 crack Mafia 2 cd key Mafia 2 release date Mafia 2 cerinte Mafia 2 serial Mafia 2 torrent download Mafia 2 trainer Mafia 2 trainer download Mafia 2 patch Mafia 2 cerinte sistem

Mafia 2

Mafia 2 este un joc de actiune , produs si distribuit de 2K Czech pe platforma PC incepand cu Data lansării: 27-Aug-2010 .

De la dezvoltatorii mult cunoscutului Mafia , vine si sequel - ul acestuia intitulat Mafia 2 , impreuna cu un nou incantator look , capabil sa te introduca cu brio in lumea intunecata si neiertatoare a Mafiei . Datorita prestigiului de care s-a bucurat inainte mergatorul sau , jocul Mafia 2 promite ca va contine aceleasi elemente  specifice care au facut celebra acesta franciza , dar si noi elemente de gameplay , de grafica , si de story line pe cae le vom aminti mai jos .

Cu ajutorul motorului grafic special creat pentru joc  de catre cei de la 2K , jucatorii vor intra cu adevarat in pielea unui mogul mafiot si vor experimeta evolutia fireasca a lucrurilor , de la un simplu borfas , la un mare cap mafiot . Lupte armate , lupte corp la corp ,  vehicule care explodeaza - acestea sunt elementele care vor face din Mafia 2 un joc demn de jucat .

Storyline ( Povestea jocului Mafia 2 ) :

In mijlocul actiunii jocului Mafia 2  , se afla Vito , fiul unui emigrant sarac , originar din Italia care a incercat sa guste din " Visul American" . Incercand sa scape de viata grea , plina de neajunsuri traita in cartierul american , Vito este in curand atras de mirajul banilor facuti usor si rapid pe care il promite Crima Organizata .

Fiind un borfas marunt , aproape intreaga lui viata , el se va intovarasi cu prietenul lui din coliparie , Joe , cu care va incerca sa acceada la o organizatie criminala . Ei vor lucra impreuna pentru a castiga resprect si pentru asi face un nume pe strazile conduse de Mafie . Nu mai ramane decat  sa incercati voi sa il aduceti pe personaj acolo unde viseaza , si anume : IN FRUNTEA MAFIEI .

Vizionati Gameplay pentru jocul Mafia 2 :


4 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

e frumos jocu...l-am jocat

Anonim spunea...

ma da va rog postati un serial la mafia 2

Anonim spunea...

postati va rog un serial

Anonim spunea...

lam descarcat de 3 ori numi merge

Trimiteți un comentariu