Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Trine Review [PC]




De fiecare data cand vrei sa te intorci la jocurile de actiune 2 D,un joc ca Trine iti vine inainte ca sa iti reaminteasca,de ce acest stil de joc inca mai conteaza si chiar te mai poate surprinde.Satisfactia pe care o ai jucand Trine este data de modelele de puzzel-uri care ating toate aspectele mecanicii,totul trecand de la puzzel la lupta corp la corp si invers.Fiecare nivel contine destule puzzel-uri inventive si provocatoare ,plus diferite obstacole mai greu sau mai usor de trecut,toate amestecate cu o grafica incantatoare te fac sa iti doresti sa parcurgi jocul pana la capat si  bineinteles te fac sa iti doresti sa mai joci macar inca cateva niveluri.

Povestea este una fantastica,cu zane,vrajitori,cavaleri in armura si alte personaje numai bune de un basm pe plaiurile noastre mioritice.Povestea are in mijloc 3 personaje,un hot,un vrajitor si un cavaler care dintr-o nefericita coincidenta ,care implica si un artefact vechi,au fuzionat devenind una si aceeasi persona.
Multumita acestei magii oarecum neplacuta,tu vei putea sa schimbi personajele intre ele,instantaneu,cu o singura atingere de buton.Deoarece acestia trei au niste abilitati total diferite ,tu va trebui sa ii folosesti in functie de gameplay si de situatia in care te aflii,pentru a rezolva un puzzel ,a scapa de scheletele umblatoare sau pentru a te catara pe niste pereti mari.Vei gasi o gramada de locuri unde va trebui sa treci doar cu un singur personaj,ca apoi sa schimbi rapid pe altul ca sa poti trece mai departe.

Hotul este cel mai mobil dintre ei trei,dotat fiind cu un carlig ,el te va ajuta sa te catari pe ziduri inalte sau sa treci peste prapastii imposibil de sarit.Vrajitorul nu are niste calitati de lupta directe,dar el poate sa iti faca poduri peste care sa treci etc,el este cel are te scoate din bucluc daca ramai intepenit undeva.Si bineinteles ,razboinicul este cel care actioneaza cu vitejie si te apara de primejdii cu o sabie si cu un scut.

Desi Trine pare sa aiba un aer mai de graba de puzzel,partea de combat nu a fost deloc uitata,luptele fiind intr-adevar distractive si uimitoare.
Hotul are din dotare un arc cu sageti pe care le va putea folosi distrugand scheletii ,rupand fire de sustinere pentru alte obiecte si creand loc liber pentru trecere.Razboinicul are un scut,cu care se poate apara din toate unghiurile,de asemeanea el poate  ridica si cara obiecte mari.Ceea ce face ca lupta sa functioneze bine este sistemul de ochire,de aim,care te lasa sa tintesti cu o mare precizie.

Nu sunt multe de spus despre grafica si sunetul jocului intru-cat va puteti da seama si singur din video-ul de mai jos ca acest joc arata intr-adevar fantastic.Cel care a creat camera a avut o mare inspiratie,intr-u cat camera fixa da un mare efect jocului si te face sa uiti ca tu defapt joci un joc 2D.Poti sa joci Trine si in modul co-op,impreuna cu alti doi prieteni.

Jocul costa 30 $ versiunea pe PC,iar pe PSN jocul este asteptat sa coste doar 20$( pe PS3 inca nu a fost lansat). Va recomand sa jucati jocul cu un gamepad,pe langa mouse si tastatura si atunci o sa simtiti un gameplay adevarat.Ii sfatuiesc pe cei care au un PS3 sa mai astepte umpic pana cand varianta lor de joc,mai iesftina va iesi in magazine,deoarece chiar merita.
Pe orice platforma l-ai juca,Trine arata extraordinar ,din toate punctele de vedere,iar banii si timpul investit in acest joc merita cu varf si indesat.

PC recomandat: Core 2 Duo, 1GB Ram, 256MB Video Card

                Bafta la jucat ;)
                      Editor : Games Database



1 Aici aveti voie sa comentati::

Cosmin ianis spunea...

jocul ii mortal,dar ai cd key \/?

Trimiteți un comentariu