Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Torchlight-preview


Torchlight este un MMOG produs de Runic Games si distribuit de Perfect World pe PC incepand cu data de 27-Oct-2009 pentru un pret de 19.99 dolari.

Dezvoltat de o parte din echipa care a creat celebrele jocuri Diablo si Diablo 2,Torchlight va lasa jucatorii sa isi aleaga un erou din cele 3 clase disponibile:Destroyer, Alchemist, Vanquisher.Jucatorii vor mai putea purta cu ei si un "PET"(animal) care va creste odata cu personajul si il va ajuta pe parcursul evolutiei sale.

Actiunea se va desfasura in zona numita "Torchlight",o zona plina de monstri infricasatori eliberati din gresala in timp ce se incerca exploatarea unor mine de Ember.

Nivelurile vor fi generate aleator printr-un algoritm special care da o anumita tenta de rejucabilitate,playerii avand de elucidat puzzel-uri noi si monstri diferiti.


1 Aici aveti voie sa comentati::

Cruciu Petre spunea...

The Minimum System Requirements For Torchlight:

Operating System: Windows 2000 or later
Processor: 800 MHz or better
Memory: 512 MB RAM or more
Hard Drive: 400 MB free hard drive space
Video Card (graphics): DirectX-compatible video card with at least 64MB of addressable memory (such as an ATI Radeon 7200, NVIDIA GeForce 2, or Intel GMA 950)
Sound Card: DirectX Compatible
Peripheral hardware: Keyboard and mouse

Trimiteți un comentariu