Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

TRON: Evolution






TRON: Evolution este un shooter produs de Propaganda Games si distribuit de Disney Interactive Studios pe platforma PC.

Actiunea jocului TRON: Evolution are loc in perioada cuprinsa intre cele doua filme TRON,astfel jocul transmite povestea si evenimentele semnificative din mitologia TRON.Jocul se prezinta sub forma unei aventuri epice intr-o lume digitala gigantica bazata pe batalii avansate cu cicluri de lumina.

TRON: Evolution este cheia care te ajuta sa intelegi mitologia TRON.Actiunea are loc inainte de "TRON: Legacy" si ofera informatii desprte istoria nespusa din filmul amintit mai sus.

Mai multe detalii in curand...




3 Aici aveti voie sa comentati::

Emi spunea...

Jocurile sunt bestiale iar filmele la fel. Eu de-abia astept sa vad Tron Legacy in cinematografe pe 17 decembrie. Sunt sigura ca va inregistra acelasi succes si la noi, pe care l-a avut pe 5 decembrie la Londra. Pur si simplu filmul e mindblowing.

Emi spunea...

Si nu m-am inselat deloc. Filmul chiar a fost mindblowing. Ma va bantui o perioada. De cand l-am vazut, cand vine vorba de filme, numai despre el vorbesc :))

Alex spunea...

Filmul a fost foarte reusit si la fel si jocul. Daca era in joc cursele ca in film era si mai frumos.

Trimiteți un comentariu