Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Crysis Warhead -review






Cerinţe sistem: CPU 3GHz, 2GB RAM, Video Card with 512MB

Site aici
Download for free aici


Ce sa zic...uite ca a aparut mult asteptatul expansion-pack pentru Crysis...(pe torrent a aparut inca de 3 saptamani)...si eu ca orice roman l-am downloadat de pe isohunt...Expansionul nu aduce multe MARI noutati...aceeasi vegetatie luxurianta
...aproape aceleasi misiuni :P...dar alt personaj principal...Dacă aţi sperat să vedeţi şi altceva în afară de junglă şi junglă îngheţată în acest expansion, aţi sperat degeaba, căci nivelurile din Warhead sunt în mare la fel, minus partea cu nava extraterestră.
Pornind de la un pret de sub 100 lei eu va sfatuiesc sa nu va zgarciti si sa il cumparati(eu asa voi face)...chiar daca il downloadati de pe torrent pe gratis...va veti lamuri ca un asa joc merita cumparat...
Am spus mai sus ca expansionul nu aduce mari noutati...dar din punc de vedere al gameplay-ului CRYSIS WARHEAD sta foarte bine.
Gameplay-ul este mai închegat şi mai “matur”, reuşind să stea pe propriile picioare de această dată fără să fie, cel puţin în opinia subsemnatului, doar un accesoriu pentru grafică. Păcat totuşi că povestea este în continuare subţire rău, ba chiar şi mai subţire decât în primul, chit că aici oamenii chiar au încercat să o dezvolte prin secvenţe cinematice, flashback-uri şi dialoguri mai intense.

Pe lângă intensificarea acţiunii, s-a mers pe ideea formării unui grup în jurul tău.
Băieţii se agită, ţipă clişeu după clişeu şi trag în inamic destul de eficient, într-o asemenea măsură încât poţi chiar la fel de bine să îi ignori şi să îţi vezi de treabă. De murit nu o să moară, iar scriptul care îi scoate din acţiune oricum nu depinde de tine.
Cam atat despre joc...nu va dau mai multe detalii,va las pe voi sa il vedeti acasa...pe PC propru...si sa va lamuriti ca acest joc cu o grafica uimitoare si cu un gameplay alert merita sa va ocupe 5 ore din viata voastra(eu in 5 ore l-am terminat,asta ii partea negativa la el)..dar acele 5 ore nu le veti uita prea curand,deoarece gameplay-ul alert nu va va lasa o clipa sa atipiti.

Have Fun!!!







2 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

cel mai tare joc posibil :D

Anonim spunea...

Foarte tare jocul :)))

Trimiteți un comentariu