Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Ghost Recon Advance Warfighter 2-review



Cerinte de sistem minime:
Procesor Pentium4 2.0Gh
Ram 1024 mb
Placa video 128 Pixel Shader 2.0
Numar jucatori Lan,online -32

Site aici
Download for free aici



Viata grea cu tacticile de echipa

In ultima vreme multe titluri de PC au fost acuzate ca sufera de
"boala consolei'',fiind simple portari la un nivel tehnic uneori redus.
Lucrul ramane valabil si pentru GRAW 2 cu o mica precizare.Daca pe console jucatorii se plang de nivelul scazut de dificultate sau complexitate,cei de la Grin le-au ingramadit pe ambele in varianta de PC,cu varf si indesat.
Ca poveste nu pierdeti mare lucru daca nu ati jcat GRAW:actiunea continuua cu niste mexicani care au pus mana pe rachete nucleare din primul joc siameninta SUA.
Echipa fantomelor trebuie sa elimine gruparea rebela "latino" =)) si sa indeparteze pericolul atomic.Cele 10 misiuni singleplayer sunt destul(foarte)grele...trebuie sa puneti la cala tactici complexe,miscari lente chiar si in varful picioarelor. :))
Din pacate AI-ul lipseste cu desavarsire...uneori coechipierii nu sunt in stare sa depaseasca o masina,sau chiar unii pe altii...asa te trezesti ca misiunea e ratata pentru ca le ordoni sa iasa din pestera unde tocmai ai plantat o bomba...iar ei vor muri fericiti pentru ca nu s-au descurcat sa iasa =)).
Din fericire GRAW 2 isi spala pacatele in multiplayer.Acolo nu exista AI relativ... ci numai jucatori reali(coechipieri sau inamici).Avem clasicele deathmatch si harti cooperative,alaturi de un mod capture-and-hold,dar vedeta este noul mod Reacon vs Assault ...dar nu va zic nimic de el ca sa vedeti singuri ce original si ce inovativ e...pe scurt jucati singuri la voi pe PC.
Sa trecem la aspectul vizual...care nu o sa va impresioneze in mod deosebit,chiar daca cerintele de sistem sunt ridicate si ar fi ideala o placa AGEIA pentru care jocul ofera suport.Avem de ajuns de mult detaliu pentru a bucura ochiul,animatii excelent realizate...si ...EXPLOZII imense si realistice...poate cele mai realistice explozii...din lumea jocurilor...
In incheiere eu va sfatuiesc...sa nu pierdeti prea mult timp cu jocul...daca va gandeati la o experienta rapida...la un shooter rapid si usurel...incarcati altceva!!!





1 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

Pare interesant...

Trimiteți un comentariu