Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Transformers-review



“ Oare când vor abandona producătorii de filme ideea de a face neapărat şi jocuri după filmele lor, dacă nu se gândesc la calitate?“


Ce avem aici ???Un joc tare?cu o grafica care sa te lase pe spate?plin de actiune?....bla bla bla bullshit...Raspunsul este NUUU!!!
Ce avem aici se numeste Transformers-The Game...varianta pt PC,Xbox,PSP,PS3 a celebrului si a mai mult reusitului film Transformers(scuzati exprimarea).
La aparitia jocului am sperat sa vad ceva actiune...un gameplay care sa ma captiveze si care sa ma faca sa joc jocul cu placere si dorinta...in schimb am primit o lovitura drept in figura de la "Cel mai slab JOC din anul 2007"...o lovitura care mi-a intarit ideea ca producatorii de filme fac jocurile numai pentru a se afla in treaba si nimic mai mult... :( ( la fel am simtit si cand am jucat Hulk...si Iron Man).
Deci jocul acesta nici nu ar avea loc pe blogul meu...nici nu merita amintit,dar din respect pentru filmul Transformers(despre care pot sa spun ca este o capodopera a cinematografiei) l-am amintit si pe el.
Sa trecem la joc...Gameplay-ul este groaznic,repetitiv si incearca sa reproduca momente din film,dar fara a lega evenimentele intre ele.Iar masinile in care se transforma robotii se conduc groaznic(cu gamapadul mai merge).
Prima misiune din campania Autoboţilor îţi va aduce aminte izbitor de mult de mai vechiul Grand Theft Auto 3. Oamenii nu pot fi omorâţi (având un god-mode prestabilit), iar sentimentul puternic de joc arcade este la el acasă.Camera pur şi simplu are nişte momente în care te lasă cu vizibilitate zero, iar personajele principale pe care le controlezi într-un capitol sau nivel (4-5 capitole alcătuiesc un nivel) reuşeşc să te umple de nervi cu brio.
Grafica este bunicica...mediocra, avand in vedere ca in anul 2007 exista unele standarde...poti sa joci jocul chiar si de pe un sistem cu 256 ram si procesor de 2.3+placa video 128mb,asta spune tot.
L-am tot criticat acum sa spun si ce mi-a placut...faptul ca te desfasori in spatiul Transformers
,spatiu care se poate distruge aproape in totalitate.
Luptele dintre robotii se aseamana cu cele din film...doar aceastea mai anima gameplay-ul jocului cat de cat...Vocea robotilor din joc este vocea celor care au interpretat robotii in film...foarte realista si plina de aer dinasta de "robot".
Jocul nu este grozav...daca va placut mult filmul si vreti sa retraiti evenimentele din film..va puteti juca...asa vreo 30 de min...ca dupa aceea va plictisiti si il stergeti.
Daca aveti ceva mai bun de jucat(CS.,WOW,etc) va sfatuiesc sa va pierdeti timpul cu acele jocuri,si sa lasati pe acesta SA SE ODIHNEASCA IN PACE!!!




3 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

mie mi-a placut

Anonim spunea...

jocul este super tare dar filmul stie cineva de unde il pot lua ?

Cruciu Petre spunea...

"jocul este super tare dar filmul stie cineva de unde il pot lua ?"

iti recomand sa-l cauti pe torrent...intra pe www.isohunt.com si acolo cauti transformers...sigur este,varianta DVD Rip al lui aXXo...aia ii cea mai buna copie...
dar totusi

""""buy the originals,originals are better""" :P

Trimiteți un comentariu