Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Sims 3 Review [PC]




   
   Jocul The Sims, creat de Will Wright in 2000,poate fi considerat drept jocul care a adus publicul catre gameing.
Cand The Sims a aparut pe piata,a reusit sa faca furori printre gamerii lumii,care nemaivazand un joc la fel ca acesta au inceput sa piarda ore in sir,construind case si jucandu-se cu personajele lor.Ipostaza de God i-a facut nedezlipiti de calculatoarele lor.
       Franciza,datorita popularitatii uriase,a reusit sa vanda sute de milioane de copiii si a putut sa satisfaca toate cerintele jucatorilor cu o multime de expansion-uri care au multumit si pe cel mai mofturos jucator.
Felul in care Sims 3 va incerca sa multumesca fanii sai il vedeti mai jos.
Sims 3 vine cu o multime de inovatii,dar cea mai notabila noutate este  "open environment" sau "mediu deschis".Acum ,viata Sims-ului tau va depasi cei patru pereti cu care s-a obisnuit in ultimii 9 ani si va pasi in "minunatul oras".Fie ca te vei plimba pe plaja ,fie vei citi o carte in parc sau vei iesi sa mananci cu prietenii,totul este acum foarte usor si doar la cateva clicuri distanta.

      Gata cu loading screenuri-le iritante ,care apareau cand doreai sa iesi din casa ,acum stralucitorul oras Sunset Valley este la doar doua miscari de mouse(zoom).
Nu doar locatia orasului si coloristica acestuia face jocul Sims 3  special,ci modul de interactionare cu celelate personaje,care dau impresia de oras adevarat,de oras in care pulseaza viata.Interactinarea cu celelalte personaje este foarte bine lucrata si foarte realistica.Plimbarile la librarie,parc ,plaja chiar si cimitir sunt locuri grozave pentru socializare cu alti Simsi si pentru desfasurarea unor activitati precum jucatul sahului,pescuitul ,colectarea insectelor etc si cel mai important : fara ecrane de incarcare.

     O a doua inovatie ar fi proprietatile caracterului tau Sim,proprietati care in Sims 2 erau doar 5-6 la numar si limitau extraordinar de mult comportamentul personajului tau.Fata de Sims 2 acest sequel aduce un progres uimitor.Acum personajele (Simsi) vor actiona in functie de personalitatea lor,pe care tu o conturezi la inceput si o dezvolti(chiar si munca va fi influentata de personalitatea lor).
De exemplu daca vei avea un caracter nervos,acesta va fi fericit daca va face curat,dar daca va fi coplesit de stres,acesta va "claca" si va cadea intr-o criza de isterie.

    La fel ca si in Sims 2 ,scopul tau este sa ii indeplinesti dorintele Sim-ului tau.Treptat,ii vei indeplini dorintele mici pentru care vei primi puncte de experienta,care vor putea fi schimbate ulterior pe skill-uri noi precum "steel blatter" care te va face sa mergi la toaleta mai rar, sau  "office hero" care te va face iubit de catre toti colegii de munca.
    Sims 3,de asemenea este mult mai "jucabil" decat predecesorii sai.AI-ul este foarte bine pus la punct si va lua o mare parte din sarcinile care ii revin Sim-ului tau,astfel vei avea mai mult timp pentru tine si prietenii tai cu care vei putea face multe alte noi activitati.

    Sims 3 nu are un mod multiplayer,dar comunitatea online creste cu mare viteza.Online EA a creat un magazin virtual de unde poti cumpara frizuri noi,modele noi de personaje ,case... toate la niste preturi "mici".
Jocul vine in general cu 1000 de Simpoints,care valoreaza 10 euro si pe care le poti schimba in shop cu continut nou sau cu un nou cartier,numit  Riverside.Acesta este un dar de la EA pentru a premia pe cei care cumpara jocul ,spre deosebire de Spore unde cumaratorii au fost "hartuiti" de un sistem de protectie incomod si de posibilitati limitate de instalare  :|.
    Din punct de vedere al graficii ,jocul nu a progresat foarte mult,desi totusi,jocul arata putin mai bine decat predecesortul sau,iar atmosfera este mai detaliata.Sims 3 arata in schimb mult mai realistic,iar cartierul arata mult mai distractiv si unic.Cladirile,precum teatrul si primaria arata extraordinar si sunt usor de recunoscut ,iar aleiile de copaci si tufisurile de arbusti dau o nota de realism jocului si fac experienta de joc mult mai palpitanta si mai placuta.

   Celor care nu au fost atrasi niciodata de astfel de simulatoare,probabil ca nu o  sa le placa SIMS 3,dar totusi,celor care sunt jucatori fideli ai acestei francize,acesta editie  a 3-a le va aduce numai bucurie .


     Va urez un gameplay placut si o multime de Simsi.
                                        Editor :Games Database


4 Aici aveti voie sa comentati::

Cruciu Petre spunea...

astept comentarii

alexandru ionut spunea...

intr-adevar sims 3 este cel mai bun din serie,nu se compara nimic cu el

Jocuri Consola spunea...

e super tare, dar mi-ar place sa vad un open for business si un pets si la sims 3

Anonim spunea...

de unde il download

Trimiteți un comentariu