Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

15 Days>>PC Aventura


15 Days>>PC Aventura



15 Days este un joc de aventura,produs de House of Tales si distribuit de dtp entertainment pe platforma PC,incepand cu data de 25-Jun-2010.

15 Days este un sofisticat joc de aventura,care ii are in centrul actiunii pe Cathryn, Mike si Bernard, o trupa de activişti politici - care fura obiecte de artă pentru scopuri caritabile. Prin niste lovituri date cu  meticulozitate, celi trei londonezi care trăiesc într-un pod,fura picturi preţioase de la cele mai bine pazite muzee din lume.Grupul doneaza apoi milioane obtinute in urma vanzarii obiectelor de arta , in stilul Robin Hood , pentru proiecte de dezvoltare în Africa. Scopul lor este de a împartii din banii colectionarilor de artă excentric celor săraci si fara venituri..

Cu doar două săptămâni în urmă, Cathryn şi tovarăşii ei au patruns intr-o expoziţie specială în Cape Town, Africa de Sud. De acolo, au furat portretul lui Cecil Rhodes, fostul guvernator al fostului tinut britanic Rhodesia, astazi Zimbabwe. Pictura următoare care va fi fura este un portret al lui Winston Churchill situat în Modern London Muzeul.

În acelaşi timp,in Statele Unite agentul Jack Stern investigheaza un caz de crimă.Secretarul de Externe britanic Henston a fost gasti prăbuşit la biroul său,cu sangele iesind din nas si urechi. El a murit a doua zi în spital. Datorita faptului ca acesta facea parte din Guvernul Britanic,s-a luat in considerare o posibila omucidere. Atenţia agentului Stern este captata de o notă cu privire la transportul  portretului Rodos de la biroul secretarului, la expoziţia specială din Africa de Sud şi înapoi.
In săptămânile următoare tinerii hoti vor trece printr-o perioada dificila, datorita agentului Stern care investigheaza crima si datorita complicatiilor de natura politica.



0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu