Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Blur vine in curand


Blur vine in curand

TAGURI :Blur blur system requirements blur system requirements blur game torrent Blur vine in curand blur game Blur online Blur key Blur beta key Blur serials serial Blur Blur dvd key Blur serial blur torrent blur game torrent blur release date Blur PC Blur youtube

Mai sunt doar patru zile,pana cand  racing simulator-ul Blur,va putea fi cumparat,descarcat sau inchiriat-bineinteles toate aceste actiuni fiind legale- si jucat de toti gamerii care se respecta cat de cat.

Sunt sigur ca majoritatea cititorilor blogului meu sunt satui de seria Need For Speed sau BurnOut,asadar Blur vine ca o gura de aer proaspata care sa ne dea un refresh conceptiei noastre despre simulatoarele de curse.

Niste informatii din articolele precedente dedicate jocului:
Blur este un racing game,produs de Bizarre Creations si distribuit de Activision pe PC,Xbox 360 si Play Station3 incepand cu anul viitor.

O particularitate a jocului Blur este efectul fotorealist al masinilor,precum si folosirea unui sistem de power-ups care va aduce imbunatatiri in scopuri ofensive sau defensive.

In sistemul single-player,vor putea fi deblocate peste 50 de masini,iar actiunea jocului se va desfasura in areale precum Los Angeles, San Francisco sau Barcelona.
Sistemul de demage este de asemeanea nou gandit si foarte spectaculos.


Modul multiplayer va putea sustine pana la 20 de participanti,iar componenta online Custom Groups va permite jucatorilor sa isi organizeze propriile lor curse multiplayer sau le va permite sa se joace in cursele create de altii.

Activision a lansat un nou trailer pentru viitorul joc de tip racer,competitor direct cu seria Need For Speed,intitulat simpul BLUR.Trailerul va va arata modalitatile in care puteti folosi Power-ups-urile si alte cateva detalii despre joc.


Puteti sa vedeti trailerul mai jos:


Activision a lansat un nou trailer frenetic pentru jocul BLUR al celor de la Bizarre Creations.Jocul este programat sa se lanseze anul viitor.

Judecand dupa trailerul de mai jos,jocul are parte de un gameplay haotic,dar acum depinde de gusturile voastre,daca o sa va placa sau nu jocul.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu