Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Lara Croft and the Guardian of Light


Lara Croft and the Guardian of Light


Lara Croft and the Guardian of Light este un joc de actiune produs de Crystal Dynamics si distribuit de  Square Enix Europe pe platforma PC.
Lara Croft and the Guardian of Light este primul co-op multiplayer game,care o are ca eroina pe celebra Lara Croft.Această extensie de brand combină semnele distinctive ale franciza Tomb Raider, inclusiv explorarea si descoperirea, şi rezolvarea de puzzle-uri , cu progresia caracterului principal, de a combate-uri distractive şi elemente de cooperare umană şi concurenţă.

Când Lara Croft găseşte demult pierdutul Templul al Luminii în munţii din America Centrală, ea eliberează fără să vrea un duh rău hotărât să arunca lumea în întunericul veşnic.Alături de Totec, un trib Maya, Lara Croft trebuie să vaneze Mirror of Smoke într-o noua aventura, care începe în vara anului 2010.

Am fost intrigat să aud informatii despre Lara Croft and the Guardian of Light (disponibil incepand cu vara anului 2010) pentru mai multe motive.
În primul rând, este un joc download-only. Si pentru un chiripir(ca acest joc) de 15$ te asteapta aproximativ şase ore de gameplay.
În al doilea rând, este un standalone.Lara Croft and The Guardian of Light nu face parte din seria Tomb Raider,deşi există um pic de tenta din joc,care te duce cu ideea la Tomb Raider.Oricum Lara Croft and the Guardian of Light,are o gramada de caracteristici ale jocului Tom Rader precum:acţiunea, puzzle-urile şi a explorarea tinuturilor ostile si lupta cu animalele feroce si sa nu uitam şi oamenii care se arunca la ţâţele pneumatice ale Larei.

In concluzie,Guardian of Light difera de jocurile seriei Tom Rader pin faptul ca este un joc "arcade-inspired",jucat dintr-un punct de vedere izometric.
Mai multe informatii vor aparea pe blog cand vor mai fi publicate de catre producatori,pana atunci ramaneti pe Games Database.



1 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

supertare jocul

Trimiteți un comentariu