Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Morphx -pentru Xbox 360


Morphx -pentru Xbox 360

TAGURI :Morphx , Morphx xbox 360 Morphx console pret Morphx demo Morphx play station 3 Morphx mocrosoft Morphx gameplaty , Morphx download , Morphx torrent , Morphx free torrent , Morphx torrent download>





Morphx este un joc de actiune produs de Buka Entertainment si distribuit de 505 Games ,incepand cu data de  04-Jun-2010 , exclusiv pe consola Xbox 360.

In Morphx , in timp ce jucatorii cauta un antidot pentru a-i vindeca pe  aliatii lor , acestia vor putea folosii pentru a se apara , diferite arme de foc , precum : proiectile cu plasma si grenade magnetice sau diferite arme de close combat , precum cutine sau alte arme albe.

Pe langa actiunea propriu zisa a jocului , jucatorii vor mai avea de rezolvat mici puzzle-uri care le va permite sa isi mareasca abilitatiile si caracteristicile personajului pe care il conduc pentru a putea infrange mai usor inamicii.

O caracteristica interesanta a jocului , va fi schimbul de ADN inter jucatori . Daca un prieten are diferite caracteristici ale personajului , pe care vi le doriti si voi ,puteti sa faceti schimb de ADN astfel incat voi veti prelua trasaturi ale personajului prietenului vostru si invers.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu