Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Assassins Creed 3 si Templierii


Assassins Creed 3 si Templierii

TAGURI :Assassins Creed 3 Assassins Creed 3 si Templierii assassin's creed 3 release date Assassins Creed 3 assassin's creed 3 plot assassin's creed 3 trailer assassin's creed 3 gamespot Assassins Creed 3 system requirements system requirements Assassins Creed 3 Assassins Creed 3 cerinte de sistem cerinte de sistem Assassins Creed 3 req Assassins Creed 3 cerinte Assassins Creed 3 torrent Assassins Creed 3 torrent download download torrent Assassins Creed 3

Assassins Creed 2 nici nu si-a facut bine aparitia in colectiile jucatorilor si zvonurile despre sequel-ul sau Assassins Creed 3 , au si aparut deja .Se zvoneste ca Assassins Creed 3 se va invarti in jurul misteriosilor Cavaleri Templieri ,cunoscuti pentru crucea rosie de pe mantalele lor si pentru victoriile lor din timpul cruciadelor .

Desi suna tentant sa te gandesti  ca Assassins Creed 3 va avea loc in universul si in lumea Templierilor,trebuie sa subliniez faptul ca este numai un zvon ca actiunea se va desfasura in acea perioada si ca va avea in centrul actiunii pe misteriosii cavaleri.Nu exista nici un comunicat oficial,ci doar unele scapari ale unor membrii din staful producatorilor jocului Assassins Creed,preluate de publicatii online din toata lumea.

Se mai zvoneste ca in centrul actiunii nu va mai fi un barbat,ci de data asta o femeie asasin . Noutatiile continua sa apara,fiti pregatiti doar ,pentru ca Games Database va va aduce cele mai proaspete informatii direct de la scursa.


8 Aici aveti voie sa comentati::

Dan spunea...

Interesant, sa speram totusi ca nu vor incepe sa le scoata pe banda rulanta si vor neglija calitatea.

Anonim spunea...

pentru bani vor face orice

Anonim spunea...

cum se descarca

Anonim spunea...

cum se downloadeaza /:) !!!

Anonim spunea...

Eu stiu ca UBISOFT isi creeaza jocurile in Romania deci Assasin's Creed e focut tot aici, deci tot ce scapa scapa de aici.

Anonim spunea...

UBISOFT nu creeaza jocurile in Romania ! E o prostie mare de tot ce ai spus . Daca UBISOFT ar fi fost in Romania nu ar fi facut o prezentare a jocului intr-un complex comercial ?

Anonim spunea...

Cand apare?

Anonim spunea...

Peste 35% din jocurile de succes sunt gandite,moderate si sustinute de mari producatori romani,din pacate industria Gaming`ului nu e dezvoltata aici...Daca ar fi cu 20% mai mare am avea si noi in Fifa(limba romana) sau/si Assassin's Creed 2 in cazul de fata,bafta!!

Trimiteți un comentariu