Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Ship Simulator Extremes


Ship Simulator Extremes



Ship Simulator Extremes este un simulator naval,produs de Vstepsi distribuit de Paradox Interactive ,pe platforma PC,incepand cu data de 11-Jun-2010.

V-aţi întrebat vreodată cum te simti cand conduci un  supertanker de o jumatate de milion de tone prin furtuna perfectă sau să pandesti pe vânători ilegali de balene în Antarctica? Simţiţi-vă in pielea gardzii de coastă care trebuie sa  evacueze o insula ameninţată de un dezastru vulcanic.

Cu misiuni bazate pe evenimente reale ce au loc în medii realiste si locatii din intreaga lume, in Ship Simulator Extremes va trebui sa  suporti condiţii extreme in lupta cu elementele naturii şi va trebui sa te confrunti cu toate provocările asociate profesiei de căpitan de navă.

Caracterisitici Ship Simulator Extremes:

* O gamă largă de nave de la control, inclusiv aeroglisoare, vase de interceptare ale Pazei de Coasta,vase petroliere uriase, remorcherele, navele de croazieră, şi multe altele.
 * Include poveşti interesante cu misiuni în întreaga lume.
*Trecand de la foarte cald la foarte rece, vei putea naviga în regiunile cele mai fermecate din lume.Exploreaza Antarctica sau treci prin  frumoasa Bora Bora. Include porturi celebre din întreaga lume in itinerariul tau de vizite.
*Apa cu un aspect foarte realist si un sistem de vreme incredibil. Poti naviga în marea linistita sau poti trece prin cele mai extreme condiţii asistat vreodată pe mare.


2 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

dami cd keyul care iti trb cand intri

Anonim spunea...

imi dai un license key ?

Trimiteți un comentariu