Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Demigod-preview



Pentru un joc care urmeaza sa se lanseze in 2009,Demigog mi se pare mult inferior grafic,fata de celelalte productii de strategie,caci asta este genul jocului:STRATEGIE,desi strategia pare sa lipseasca cu desavarsire.
Nu inteleg jocu,poate nu m-am informat destul despre el,dar mi se pare o prostie penibila,facuta de oameni care au mult timp liber si 0(zero) idei.
Probabil se vrea a fi o replica,la mai mult jucatul si clar,mai originalul Black and White.
Actiunea se desfasoara in viitor intr-o lume fantastica,in care esti un semizeu si trebuie sa urci in rank si sa ajungi zeul suprem.
Exista 2 feluri de gameplay,unul in pielea unui General si altul in pielea unui Asasin.Caracterul pe care il alegi va influenta desfasurarea actiunii intr-un mod original(spun producatorii).
Chestia interesanta este ca daca iti alegi sa joci ca Asasin,jocul va arata ca un RPG,dar daca alegi sa joci ca General ,iti vei controla personalul ca in jocurile de strategie...Soooo good luck to boring!!!

Lansare 20 feb 2009


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu