Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Halo Wars-xbox360 preview


Cand citesc HALO pe un preview,review,articol etc, imi amintesc de Halo: Combat Evolved,dupa parerea mea este "unul dintre cele mai reusite FPS-uri create vreodata",intrand in istorie alaturi de celebrul Duke Nukem Forever.
Aparut in anul 2001,numai pe consola Xbox,jocul a creat frenezie in randul fanilor si vanzarile record,i-au facut pe cei de la Microsoft sa porteze Halo de pe Xbox pe PC.
Asta se intampla in 2003 Data lansării: 30-Sep.Data care multora le-a schimbat viata !!!
Dupa celebrul Halo: Combat Evolved,acestuia i-au urmat 2 frati mai mari:Halo2 si Halo3.
Primul amintit,a fost facut sa ruleze doar pe VISTA,pt PC (lol ce tampenie,nici suport pentru DX10 nu avea)si al doilea se gaseste doar pentru console(XBOX).
Dupa celebra serie de shootere,Microsoft,s-a gandit sa lanseze si un joc de strategie,bazata pe lumea HALO...si asa a iesit Halo Wars.
In campanie,jucatorii vor comanda armatele celor de la UNSC "Spirit Of Fire",impotriva organizatiei extraterestre "Covenant",adica"Pactul",care ameninta sa stearga rasa umana de pe fata pamantului.
Halo Wars ii vor "cufunda" pe jucatori,in perioada din-naintea primului joc HALO,lucru care va explica mult mai clar,motivele luptei dintre Om-Extraterestru.
Cu indrumarea Serinei,o persoana inteligenta si "curajoasa" (care defapt este AI-ul jocului),jucatorii vor fi indrumati catre Warthogs, Scorpions etc,fiecare trupa de elita avand propria strategie pe campul de lupta.
Daca vei avea umpic de curaj si vei explora harta,vai putea folosi imotriva dusmanilor,tehnologiile Forerunner,niste tehnologi antice si necunoscute tie!
Jocul este clar unul gen HALO,si imi aminteste parca de Ground Control 2,oricum jocul merita sa poarte numele Halo...nume pe care sigur nu il va face de ras,ci din contra il v-a promova mai departe,prin design-ul atragator si multiplayer-ul solid.
Data lansării: 27-Feb-2009,sper sa il pot juca!!! :)


3 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

de abia astept sa apara :X

Anonim spunea...

Salut,ma numesc Andrei si am o problema!am downloadat firefox mozzila si greasemonkey dar nu vad nimic de nici un hack:(,va rog sa ma ajutati si pe mn!multumesc

Anonim spunea...

halo cel mai tare joc posibil aparut pana acum. halo wars este si el destul de dragut dar nu se compara :( este totusi un joc de strategie, altfel interactiona si traia jucatorul in varianta clasica, mult mai intens, mult mai spectaculos, mult mai .......sf. eu unul sper ca cei de la microsoft sa scoata cat mai repede unul asemanator si sa rupa gura targului cum s-ar zice.

Trimiteți un comentariu